Занадто спокійні. Політолог проаналізував "замах" на Симоньян і Собчак
Категорія
Політика
Дата публікації

Занадто спокійні. Політолог проаналізував "замах" на Симоньян і Собчак

Занадто спокійні. Політолог проаналізував "замах" на Симоньян і Собчак
Джерело:  online.ua

ФСБ РФ стверджує, що їй нібито вдалося попередити "замах" з "українським слідом" на пропагандистку Маргариту Симоньян і скандальну політикиню Ксенію Собчак. Політолог Олег Лісний звертає увагу на те, що так звані "жертви" не поводяться, як ті, кого намагались вбити. На переконання експерта, фейк про "замах" на головних поплічниць Путіна – це просто картинка для росіян.

Джерело: "24 Канал"

Чи дійсно був замах на Симоньян і Собчак — відповідь політолога

На переконання Лісного, фейк про російських пропагандисток може бути частиною планових заходів ФСБ, оскільки для них вкрай важливо лякати росіян якимись "терактами".

Вони (Симоньян та Собчак - ред.) дуже спокійні, як для тих, яких хотіли вбити. З іншого боку, це картинка, якою дуже насичене інформаційне поле Росії. То Кадиров захворів, то одужав, то "мальчік в трусіках", то ці дві інформаційні хвойди нібито потрапили під "український меч правосуддя, – зазначає політолог.

Він також звертає увагу на те, що інформація про так званий "замах" ФСБ була спрямована саме на російських громадян.

Проте, що важливо розуміти, для них Симоньян – не росіянка, а Собчак – "мажорка", яку в РФ не надто люблять.

Ба більше, що цікаво, росіяни можуть подумати, що ФСБ погано працює, адже на територію їхньої країни нібито проникли українські спецслужби.

Що відомо про "замах" на Симоньян та Собчак

14 липня у Москві та Рязанській області нібито затримали "членів неонацистського угруповання". Вони, мовляв, щось розвідували поблизу від місць проживання Маргарити Симоньян та Ксенії Собчак.

Затримані нібито швидко зізнались, що планували вчинити "замах" за завданням СБУ. За його вчинення їм було обіцяно буцімто 1,5 мільйона рублів за кожне "вбивство". Незабаром з'явилось відео з нібито "зізнанням"одного з затриманих – 18-річного Михайла Балашова, учасника угруповання "Параграф-88".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?