Заступник міністра освіти звільнився після відвертого фото з його "помічницею"
Категорія
Україна
Дата публікації

Заступник міністра освіти звільнився після відвертого фото з його "помічницею"

Заступник міністра освіти звільнився після відвертого фото з його "помічницею"
Джерело:  online.ua

28 грудня офіційно стало відомо, що Кабінет міністрів України звільнив заступника глави Міністерства освіти й науки Ігоря Гарбарука за його бажанням після гучного скандалу, який сколихнув соціальні мережі.

Джерело: народна обраниця "Слуги народу" Юлія  Гришина  у Telegram

Заступник міністра освіти звільнився після фото з "помічницею" та її декольте

Щойно заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука було звільнено Кабміном за його заявою,- йдеться в повідомленні Юлії Гришиної.

Як уже згадувалося раніше, 25-го грудня в мережі оприлюднили світлину, на якому зображені мер Львова Андрій Садовий, заступник міністра освіти Ігор Гарбарук та брюнетка у сукні з дуже відвертим декольте Христина Тишкун. Варто звернути увагу на те, що дівчину заступник міністра представив як свою помічницю.

До слова, Гарбарук і Тишкун завітали до Львова 24-го грудня, щоби подивитися, як працюють навчально-практичні центри у профтехучилищах.

Користувачі соціальних мереж вкрай емоційно відреагували на неоднозначний образ "помічниці" Ігоря Гарбарука. Деякі навіть почали створювати та поширювати своєрідні меми, а також залишати коментарі:

  • Є правила, як виглядати у робочій обстановці. А після роботи і в себе в інстаграм нехай хоч гола знімається. Головне, нехай шубу із соболя не забуде вказати у декларації;

  • Вона переплутала офіційну зустріч та приватну вечірку!)));

  • Прогресивний Фейсбук обурився фіфою, яка посміла на офіційну зустріч із парою чиновників другого ешелону вдягнути сукню замість хіджабу. 2021 рік, полотно, олія, алес капут;

  • При всій повазі - є елементарні правила поведінки та етикету у бізнесі та соціумі. Тут немає чим пишатися;

  • Сподіваюся, вона робить вагомий внесок у справу розвитку української освіти;

  • Справа у доречності. Вона важлива у всьому. Психічно здорові люди не ходять на пляж влітку у шубах та валянках, а на офіційні зустрічі взимку у відкритих вечірніх туалетах.

Фото - із соцмереж

Фото - із соцмереж

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?