Збірна Італії повністю ізолювалася через коронавірус напередодні фіналу Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна Італії повністю ізолювалася через коронавірус напередодні фіналу Євро-2020

Збірна Італії повністю ізолювалася через коронавірус напередодні фіналу Євро-2020
Джерело:  online.ua

На тлі наближення фінального матчу Євро-2020 у Європі стрімко загострюється ситуація з коронавірусом COVID-19, небезпеку якого підсилює наразі штам “Дельта”.

Джерело: la Repubblica

За оприлюдненими даними, у такого рішення з боку керівництва збірної був формальний привід.

Напередодні троє журналістів, які відвідували публічні заходи за участі футболістів, здали позитивні тести на коронавірус.

Наразі всю команду перемістили у “надбезпечний міхур”, хоча ситуація там під контролем - жодного позитивного випадку коронавірусу не виявили, а всі необхідні заходи безпеки дотримуються максимально.

“О 7 ранку була повідомлена Футбольна асоціація, яка закрила двері спортивного центру, щоб уберегти команду”, - додали журналісти.

Італійська збірна не проводитиме згідно з оновленими правилами безпеки жодної передматчевої пресконференції.

Фінал Євро-2020

Прийматиме фінальний матч лондонський стадіон “Вемблі”, а початок його призначений на 22:00 за київським часом у неділю, 11 липня.

У півфіналі Англія зустрілася з Данією. Саме футболісти з Данії відкрили рахунок та вже на 30-й хвилині. Для Англії такий сценарій виявився надзвичайно чутливим — альбіонці провели буквально всі матчі Євро-2020, зокрема груповий етап, не пропустив жодного м’яча у свої ворота.

Утім, гра завершилася на користь англійців - голом внаслідок пенальті, призначення якого розкритикували всі, окрім фанів з Великої Британії.

Італійська збірна зуміла пройти до фінальної стадії Євро-2020 завдяки видовищній та напруженій перемозі над іспанцями. Суддівство після 1: 1 в основний час для визначення переможця призначає екстра-тайм — два тайми у 15 хвилин кожен.

Утім, цього не було достатньо для завершення зустрічі у півфіналі, тож арбітри призначили пенальті, в якому італійці здолали опонентів.

Коронавірус у Британії

Британською територією шириться новий штам “Дельта”. Він вже став на заваді спортивних змагань топового рівня - чемпіон Тайсон Ф’юрі не зможе зустрітися на ринзі проти американського бійця Деонтея Вайлдера у запланованому на кінець липня протистоянні.

Причиною став спалах коронавірусу COVID-19 серед представників тренерського штабу британця.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?