Збірна України здобула перемогу над Англією у відборі на молодіжне Євро-2025
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України здобула перемогу над Англією у відборі на молодіжне Євро-2025

Збірна України здобула перемогу над Англією у відборі на молодіжне Євро-2025
Джерело:  Суспільне. Спорт

У першому таймі матчу Україна змогла здобути перевагу в два голи. Другий тайм активніше розпочали англійські футболісти та зрівняли рахунок, але збірна України забила третій гол.

Україна перемогла Англію

Молодіжна збірна України з футболу здобула третю перемогу у кваліфікації на Євро-2025. "Синьо-жовті" у третьому матчі відбору обіграли Англію з рахунком 3:2.

До очного протистояння у третьому турі відбору на молодіжний чемпіонат Європи Англія та Україна підійшли у статусі лідерів групи F. Обидві збірні у попередніх поєдинках кваліфікації набрали по шість очок, однак англійці займали перше місце завдяки додатковим показникам.

У першому таймі Україна змогла здобути перевагу в два голи. Спочатку Назар Волошин на 31-й хвилині скористався передачею Максима Брагару та вивів "синьо-жовтих" вперед. Ще через 12 хвилин Олег Очеретько подвоїв перевагу українців.

На перерву команди пішли за рахунку 2:0 та з перевагою України.

Другий тайм активніше розпочали англійські футболісти, які організували кілька небезпечних моментів біля воріт Руслана Нещерета. Один з них завершився гольовим ударом нападника "Челсі" Ноні Мадуеке на 67-й хвилині.

На 89-й хвилині Англія змогла зрівняти рахунок завдяки голу Чарлі Крессвелла, який встановив рахунок 2:2.

У компенсований час нападник "Руха" Ілля Квасниця вирвав перемогу для України - 3:2.

Після перемоги над Англією Україна набрала дев'ять очок та вийшла на перше місце групи F. Цим результатом "синьо-жовті" перервали переможну серію англійців, яка налічувала вісім матчів поспіль.

Молодіжна збірна України у відборі на Євро-2025: що відомо

Прямі путівки на Євро-2025 отримають лише переможці груп та три найкращі команди, що посядуть другі місця. Ще три перепустки на Євро дістануться переможцям плей-оф, у якому гратимуть ще шість команд, які фінішують другими у своїх кваліфікаційних групах.

Влітку 2023 року Україна U21 вдруге дісталася півфіналу Євро та здобула історичну путівку на олімпійський футбольний турнір-2024.

2023 рік у відборі на Євро-2025 молодіжна збірна України завершить у листопаді матчами проти Люксембурга та Азербайджану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?