Збиття військового на блокпосту в Києві. Водій отримав підозру
Категорія
Україна
Дата публікації

Збиття військового на блокпосту в Києві. Водій отримав підозру

Національна поліція України
ДТП у Києві

Правоохоронці оголосили про підозру водію, який збив на смерть військового на блокпосту в Києві уночі 22 жовтня.

Що відомо про ДТП на блокпосту

У Нацполіції повідомили, що водію повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть).

Правоохоронці проситимуть про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що близько 00:30 водій автомобіля «Хонда» на блокпосту скоїв наїзд на військового. Від отриманих травм він помер.

ДТП сталась на блокпосту при вʼїзді до столиці. Водій рухався по автодорозі М-01 в напрямку Броварського проспекту у другій смузі для руху з трьох наявних, в умовах туману попереду побачив вантажний автомобіль та здійснив різке гальмування.

Він не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де здійснив наїзд на військовослужбовця на блокпосту.

ДТП на блокпостах у Києві

Нагадаємо, що у липні 23-річний водій на великій швидкості збив трьох військових на блокпосту, через що один із них загинув, ще двоє – травмовані.

26 травня близько опівночі голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир за кермом автомобіля скоїв наїзд на 23-річного військовослужбовця Національної гвардії України.

У результаті ДТП нацгвардієць від отриманих травм загинув на місці. Суддю затримано. Справу вже передали до суду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?