"Подарунок" колишньому. Брітні Спірс випустила відверті мемуари до річниці шлюбу Тімберлейка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Подарунок" колишньому. Брітні Спірс випустила відверті мемуари до річниці шлюбу Тімберлейка

Брітні Спірс та Джастін Тімберлейк
Джерело:  Daily Mail

Мемуари Брітні Спірс стали стресом для Джастіна та його дружини Джесіки, річниця весілля яких 19 жовтня була затьмарена виходом книги.

Відверті мемуари Спірс шокували Тімберлейка

Американський співак Джастін Тімберлейк незадоволений тим, як його зобразила у своїй книзі Брітні Спірс, адже наслідки виходу книги зіпсували його сімейне свято

Про це пише Daily Mail.

42-річний американський співак і актор Джастін Тімберлейк, який перебував у стосунках з поп-іконою Брітні Спірс з 1999 по 2002 рік, утримався від публічної реакції на її книгу мемуарів.

У "Жінка в мені" 41-річна зірка розповіла про те, що її колишній хлопець був невірним їй, умовив зробити аборт у 19 років та розірвав стосунки з нею через смс.

Джерела розповіли, що колишній фронтмен NSYNC не зв’язувався з Брітні після виходу її книги. Однак він перебуває в стресі, який, як кажуть, зіпсував святкування річниці його весілля з Джесікою Біл.

Джастін взагалі не звертався до Брітні з цього приводу, і він не збирається це робити, тому що йому нема чого їй сказати. Вона була там і просто розповідає це зі своєї точки зору. Це не означає, що він з цим згоден. Джастін зовсім не радий тому, що вийшло в цій книзі, – поділився інсайдер.

Джерело зазначило, що співак вважає, що Спірс знехтувала почуттями інших людей.

Написання цієї книги дало Брітні життя, і їй справді байдуже, чи вона когось в ній образить, тому що це сталося. Вона була там і пережила це. Ніхто нічого не може сказати. Вона все це витягла з себе і зараз йде далі, – поділився інсайдер.

Інше джерело розповіло, що багаж із мемуарів Брітні був стресом для Джастіна та його дружини Джесіки, річниця весілля яких 19 жовтня була затьмарена виходом книги.

Пара одружилася в 2012 році, через десять років після його розриву з Брітні. Вони виховують спільних синів: 8-річного Сайласа і 3-річного Фіннеаса.

Джерела додали, що Джастін намагається зосередитися на новій музиці NSYNC і своєму майбутньому фільмі.

Історія кохання Спірс та Тімберлейка

Брітні Спірс і Джастін Тімберлейк зустрічалися з 1999 по 2002 рік. Вони залишаються однією з найвідоміших пар попкультури всіх часів.

Принцеса попмузики та колишній учасник гурту NSYNC познайомились, коли їм було 12 років. За кілька років Спірс приєдналася до туру NSYNC як спеціальна зірка з кінця 1998 до початку 1999 року, де вони з Тімберлейком відновили свою дружбу, а потім і роман. На початку стосунків їм було 17 та 18 років.

Автобіографія американської поп-ікони Брітні Спірс "Жінка в мені" вийде українською у червні. Її видасть "Наш Формат".

У липні стало відомо, що Брітні Спірс готує до виходу мемуари. Згодом чоловіки, з якими зірка була в стосунках – американський музикант Джастін Тімберлейк та ірландський актор Колін Фаррелл, – погрожували судом, якщо Брітні Спірс не видалить деякі уривки з її майбутньої книги. Однак адвокати змогли дійти згоди.

Нещодавно у ЗМІ оприлюднили уривок, в якому Спірс зізналась, що коли зустрічалася з Джастіном Тімберлейком, то завагітніла від нього, але зробила аборт, бо він не був готовий стати батьком. Джерела, близькі до Джастіна, повідомили, що співак сподівався, що аборт Брітні Спірс назавжди залишиться їхньою таємницею.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?