Кіт Степан із Харкова став героєм Instagram-стрічки Брітні Спірс
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кіт Степан із Харкова став героєм Instagram-стрічки Брітні Спірс

Кіт Степан із Харкова став героєм Instagram-стрічки Брітні Спірс
Джерело:  online.ua

Відома співачка Брітні Спірс поширила фотографію відомого харківського кота Степана. Публікація вже зібрала понад 1,2 млн лайків та майже 9000 коментарів.

Джерело: Instagram  Брітні

"Якщо від мене час від часу не буде нічого чути, зможете мене десь зловити з цим котом!" – прокоментувала Брітні публікацію.

Українські фоловери активно коментують фото кота Степана в стрічці співачки.

  • "Степан світова зірка;

  • "У мене щелепа відвисла з ранку. Це я вважаю світове визнання Степана";

  • "Котики об'єднують світ";

  • "Сказати, що я отетеріла - нічого не сказати";

  • "Любов і підтримка з України".

У коментарі "Суспільному" власниця кота Степана розповіла, що була дуже здивована, коли побачила свого вихованця на сторінці Брітні Спірс.

 "В шоці вже добу. Якась така гордість, не знаю... Я на неї підписана. Вона вранці виклала цей пост. Я відкрила інстаграм і одразу — вона і фото наше".

Анна каже, після публікації Брітні Спірс за добу  на Степана  підписалися 13-15 тисяч людей з усього світу. У повідомленнях — тисяча непрочитаних повідомлень на різних мовах. Один з найбільш популярних коментарів:

"Скільки ви заплатили Брітні?"

Брітні піариться на популярності українського кота

Під музику американської співачки Анна знімала ролики зі Степаном і викладала в TikTok. Також є ті, хто пише, що це Брітні піариться на популярності українського кота.

"Я вже не знаю, чим людей дивувати. Вчора вже думаю, ладно, з бокалом молока зніму. Вже не знаю, що йому наливати", — зізнається господарка Степана.

Варто зазначити, що кіт Степан вже не вперше став об'ктом уваги світових знаменитостей. На харківського кота звертали увагу модель Хейлі Бібер та акторка Діана Крюгер. Проте Анна зізнається, що хотілося б отримувати увагу не тільки від іноземних артистів, але й від українських зірок.

Читайте також:

  • Netflix опублікував трейлер документального фільму «Britney vs Spears».

  • Брітні Спірс виходить заміж: фанати звинувачують нареченого в корисливості.

  • Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?