Зеленський особисто виступить у Давосі зі спеціальним зверненням — дата
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський особисто виступить у Давосі зі спеціальним зверненням — дата

Зеленський
Джерело:  World Economic Forum

Президент України Володимир Зеленський виступить особисто зі спеціальним зверненням на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Що відомо про виступ Зеленського у Давосі

Як повідомляє пресслужба форуму, Зеленський особисто буде присутній на одному з заходів 16 січня.

Він виступить зі спеціальною промовою на панелі "Досягнення безпеки та співробітництва у фрагментованому світі".

Фото — weforum.org

Разом з українським лідером у панелі братимуть участь виконавчий директор Всесвітнього економічного форуму Клаус Швааб та президент ВЕФ Берге Бренде.

До слова, цього року форум у Давосі триватиме з 15 по 19 січня у швейцарських Альпах, буде присвячений темі «Відновлення довіри» і має знову включити у переговори війну Росії в Україні, але домінуватиме війна в Газі.

Що цьому передувало

Нагадаємо, раніше ЗМІ писали про те, що Зеленський може відвідати Швейцарію та взяти участь у Міжнародному економічному форумі. За даними західних ЗМІ, український президент приїде до столиці Швейцарії — міста Берн. Візит може тривати щонайменше два дні.

Пізніше президент Всесвітнього економічного форуму Берге Бренде підтвердив візит Зеленського.

Також 14 січня у Давосі Україна та Швейцарія проведуть четверту зустріч радників з національної безпеки, на якій обговорюватиметься українська формула миру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?