Зеленський анонсував проведення Форуму оборонних індустрій за участі 86 компаній світу
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський анонсував проведення Форуму оборонних індустрій за участі 86 компаній світу

Зеленський анонсував проведення Форуму оборонних індустрій за участі 86 компаній світу
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський повідомив, що цієї осені в Україні відбудеться Форум оборонних індустрій. У ньому вже підтвердили свою участь 86 провідних оборонних компаній з 21 країни.

Джерело: ОПУ

В Україні пройде Форум оборонних індустрій

Інтерес до Форуму – дуже високий. Це повністю відображає силу й потенціал України – нашу спроможність захистити себе і допомогти іншим країнам берегти свободу та міжнародний порядок… Вже 86 провідних оборонних компаній світу – а це 21 країна – підтвердили свою участь у Форумі.

Зеленський сказав, що завданням є дати всі можливості Україні виробляти зброю й снаряди, дати сучасні технології, щоб мати надійний захист від будь-яких форм агресії.

Та, окрім цього, звичайно, поширити наш досвід захисту, досвід української оборони серед союзників і партнерів. Світ повинен бути сильнішим, ніж будь-яка загроза життю від будь-яких агресорів чи терористів.

Зеленський подякував партнерам за допомогу

Президент подякував Данії за 12-й оборонний пакет допомоги, у який увійшли техніка, боєприпаси, ракети для захисту неба.

Німеччина – дякую за нову партію військової допомоги. Бельгія – затверджено участь у тренуванні наших пілотів. Дякую! Норвегія – рішення про додаткові кошти на відновлення України. Дуже важливо. Дякую!

Зеленський подякував Південній Кореї за нову домовленість про фінансову підтримку. Сполученим Штатам – за нове рішення про санкції, щоб обмежити здатність Росії до терору.

Читайте також:

  • Не буде щасливого кінця. Зеленський озвучив попередження щодо завершення війни

  • Коли Зеленський зустрінеться з Байденом — дані NBC News

  • Зеленський доручив уряду підвищити мінімальну зарплату в 2024 році

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?