Зеленський доручив Данілову невідкладно скликати РНБО
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський доручив Данілову невідкладно скликати РНБО

Зеленський доручив Данілову невідкладно скликати РНБО
Джерело:  online.ua

27 квітня український лідер Володимир Зеленський доручив секретареві РНБО Олексію Данілову невідкладно підготувати засідання Ради національної безпеки і оборони щодо безпекової ситуації на адмінмежі з окупованим Кримом та низці областей.

Джерело:  Офіс президента

Володимир Зеленський доручив підготувати засідання РНБО

Під час поїздки в Херсонську область глава держави провів нараду щодо безпекової ситуації на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією Криму, а також у Херсонській, Запорізькій, Одеській, Миколаївській та Донецькій областях.

За результатами цієї наради президент доручив Данілову підготувати найближчим часом засідання РНБО.

Варто звернути, що окрім Зеленського та Данілова, у заході взяли участь глава ОПУ Андрій Єрмак з заступниками, віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков, міністр оборони Андрій Таран, головнокомандувач Збройних Сил Руслан Хомчак, постійний представник президента в АР Крим Антон Кориневич та голови держадміністрацій вказаних областей і керівники регіональних підрозділів силових відомств.

Український лідер висловив співчуття у зв’язку із загибеллю на Донбасі українського бійця в резульаті підриву військового автомобіля на вибуховому пристрої та побажав швидкого одужання пораненим.

"Він також розповів, що побував на позиціях українських військовослужбовців на адміністративній межі з окупованим Кримом, і зазначив, що захисники зберігають бойовий дух. Учасники наради обговорили оперативну обстановку у цих регіонах і готовність сил до реагування на можливе загострення ситуації", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?