Зеленський готується до зустрічі з Ілоном Маском і Тімом Куком
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський готується до зустрічі з Ілоном Маском і Тімом Куком

Зеленський готується до зустрічі з Ілоном Маском і Тімом Куком
Джерело:  online.ua

Українським журналістам вдалося дізнатися, що президент Володимир Зеленський має намір під час візиту до США зустрітися з американським винахідником та бізнесменом Ілоном Маском та генеральним директором компанії Apple Тімом Куком. 

Джерело: видання  ZN.ua  з посиланням на свої анонімні джерела

Зеленський планує зустрітись з Ілоном Маском і главою Apple Куком

Як стверджують інсайдери, за попередньою програмою візиту, український лідер спершу вирушить у Чикаго, де перебуватиме 28-29 серпня. Там глава держави разом з українською діаспорою відзначить День незалежності України, і, можливо, зустрінеться з американським бізнесом.

"У Вашингтон Зеленський вилетить 29 серпня ввечері. Згідно з попередньою програмою, він пробуде там один день, 30 серпня, і проведе переговори з президентом США Джо Байденом. Згідно з останніми даними, від ідеї зустрічі українського лідера з членами американського уряду вирішили відмовитися. 31 серпня Зеленський проведе в Сан-Франциско у Каліфорнії. Зараз опрацьовується можливість проведення трьох можливих заходів - зустрічі з підприємцем Ілоном Маском та генеральним директором компанії Apple Тімом Куком, а також виступ президента в Стенфордському університеті з лекцією про трагедію Бабиного Яру", - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що програма наразі поки остаточно не затверджена й може змінюватися.

Як уже згадувалося раніше, напередодні поїздки президента країни до Штатів очільник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба та керівник Офісу президента Андрій Єрмак у Вашингтоні організували перемовини з держсекретарем США Ентоні Блінкеном щодо підготовки візиту Володимира Зеленського.

Нещодавно офіційний Вашингтон повідомив, що Джо Байден чекає на свого українського колегу Володимира Зеленського у столиці США 30 серпня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?