Зеленський відповів на заяви про введення воєнного стану в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський відповів на заяви про введення воєнного стану в Україні

Зеленський відповів на заяви про введення воєнного стану в Україні
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський жорстко розкритикував та спростував заяви українських політиків про запровадження в країні воєнного стану. Глава держави звернув увагу на те, що подібні чутки шкодять нашій країні.

Джерело: Фейсбук-сторінка Офіса президента

Зеленський спростував фейки про введення в Україні воєнного стану 

За словами Володимира Зеленського, неправдива інформація у ЗМІ про введення воєнного стану загрожує економіці України - так глава держави прокоментував слова лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка про те, що в грудні Україні буцімто запровадять воєнний стан.

"Воєнний стан буде введено, він сказав. Для чого? Він розуміє, що відбувається з людьми, з ринками? Люди бояться, інвестори починають йти після фрази воєнний стан. Це я і кажу – війна не зі мною", – пояснив український президент.

Як уже згадувалося раніше, в ефірі одного з українських телеканалів колишній народний обранець Олег Ляшко неочікувано для всіх почав стверджувати, що з 1 грудня в Україні введуть воєнний стан. За словами останнього, він триватиме 2 місяці. Політик також додав, що це рішення незабаром схвалять під час засідання Ради національної безпеки та оборони. Що важливо розуміти, Ляшко досі не пояснив, звідко у нього такі дані.

Однак він почав запевняти присутніх у студії, що воєнний стан введуть з метою встановлення контролю над вітчизняними медіа, обмеження свободи слова та заборони мітингів. За словами Ляшко, Офіс президента буцімто використає як привід для цього концентрацію російських військ біля кордону України. Що цікаво, трохи пізніше схожу заяву зробив скандальний нардеп від "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Кива.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?