Зеленський оцінив ймовірність перемоги України над РФ у 2023 році
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський оцінив ймовірність перемоги України над РФ у 2023 році

Зеленський оцінив ймовірність перемоги України над РФ у 2023 році
Джерело:  online.ua

На переконання президента Володимира Зеленського, Україна має усі шанси перемогти у війні з Росією вже у 2023 році, якщо наш народ не втратить внутрішню силу. Свій прогноз глава держави озвучив під час зустрічі зі студентами та викладачами КНУ імені Тараса Шевченка. На зустрічі також був присутній колишній прем’єр Великої Британії Борис Джонсон.

Джерело: Фейсбук-сторінка Володимира Зеленського

Чи може Укаїна перемогти РФ у 2023 році - прогноз Зеленського

Я дуже вірю, що ми зможемо перемогти у 2023 році. Не все залежить від нас, але при цьому все залежить від нас. Нам не можна втратити нашу міцність. Будемо її втрачати – війна буде довшою. Ми все одно переможемо. Швидкість залежить від двох головних речей – наша міцність всередині, номер один. Наша міцність зовні, це допомога наших партнерів. І там, і там ми спроможні перемогти цього року. Але і там, і там може бути уповільнення в процесах, і тоді це буде більш довгий шлях, але він точно до перемоги, - наголосив український лідер.

Володимир Зеленський також наголосив, що він навіть не збирається обговорювати сценарій із необов’язковістю перемоги України чи розглядати варіант часткової перемоги.

На переконання Бориса Джонсона, міжнародні партнери Києва будуть робити все можливе, щоб якомога швидше закінчити війну у поточному році.

Тому що це буде найкраще для світу – щоб не гинули люди, і це буде краще для України й, чесно кажучи, для російського народу теж. Закінчімо вже це...Це означає, що треба надати танки. Я гордий, що ми – перша країна, яка надішле танки "Челенджер", і ми очікуємо танків від інших країн. Ми хочемо отримати літаки для народу України, і нам треба досконаліше обладнання, озброєння всіх видів, яке дасть вам змогу захистити свою країну, – наголосив колишній британський лідер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?