Зеленський посмажив шашлик для співробітників ЗМІ в День журналіста
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський посмажив шашлик для співробітників ЗМІ в День журналіста

Зеленський посмажив шашлик для співробітників ЗМІ в День журналіста
Джерело:  online.ua

Український глава Володимир Зеленський оригінально привітав співробітників ЗМІ з Днем журналіста. Він організував пікнік, на якому власноруч посмажив шашлик і пригостив м'ясом журналістів.

Джерело: Instagram і Twitter Зеленського

День журналіста в Україні відзначають 6 червня, але Зеленський привітав співробітників ЗМІ напередодні. На президентський пікнік він запросив кілька десятків журналістів. На неформальній зустрічі також був присутній голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"Провів день разом з журналістами напередодні їхнього професійного свята. На цей раз - шашлик, приготований власноруч, відмінна погода і, як завжди, дружня атмосфера. Розмова без табу, гострі питання і мої чесні відповіді. Приємно, що такі зустрічі стали вже доброю традицією ", - розповів Зеленський, опублікувавши кілька фото з пікніка.

Шашлик для журналістів - кого Зеленський запросив на пікнік

Президентський пікнік для журналістів влаштували в державній резиденції Залісся. Поки президент пригощав співробітників ЗМІ шашликом, він відповів на питання журналістів. Відомо, що говорили про Донбас, кадрову політику та олігархів.

Пікнік з журналістами в неформальній обстановці тривав декількох годин. Зеленський в захваті від цієї неформальної зустрічі.

"Завжди відкритий для запитань журналістів. Переконаний, що чесний діалог - це головна ознака демократичної держави. Українські журналісти - допитливі, талановиті, уважні і принципові. Завжди готові йти на ризик заради правди. А головна мрія, яка об'єднує і журналістів, і президента, - зробити Україну кращою. Нехай вона здійсниться! ", - написав Зеленський після пікніка з журналістами.

На фото, оприлюднених президентом, видно, що на пікніку з Зеленським були присутні головні редактора відомих українських ЗМІ і телеведучі. Про що детально вониговорили з президентом, поки не відомо.

День журналіста 2021 - привітання влади

Крім Зеленського, українських журналістів привітав спікер Верховної Ради Дмитро Разумкове. Глава парламенту вважає, що журналісти роблять "найважливіше для суспільства справу".

Привітання з Днем журналіста - скріншот twitter.com/DRazumkov

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль називає журналістів "голосом правди для народу, правоохоронцями щирості і прозорості".

Привітання з Днем журналіста - скріншот facebook.com/dshmyhal

А мер Києва Віталій Кличко привітав журналістів з неба.

В Офісі генпрокурора подякували журналістам за викриття, розслідування, гучні сенсації і хороші новини.

"Нехай ваше слово завжди буде вільним, професія безпечної, а життя яскравим", - додали в прокуратурі.

В СБУ виявили бажання, щоб журналістські стандарти залишалися високими, а робота "в полі" - завжди була ефективною.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?