Зеленський проводить велику прес-конференцію — пряма трансляція
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський проводить велику прес-конференцію — пряма трансляція

Зеленський проводить велику прес-конференцію — пряма трансляція
Джерело:  online.ua

20 травня відбудеться велика прес-конференція президента України Володимира Зеленского. Він підведе підсумки своєї роботи за два роки на території авіаційного держпідприємства "Антонов".

Джерело: Офіс президента України

Прес-конференція Зеленського орієнтовно розрахована на 2-2,5 години. Чому її проводять на території авіабудівного концерну, невідомо - на Банковій натякають на символізм і велику площу, яка дозволяє дотримуватися карантинних умов учасникам заходу.

На цій зустрічі Зеленський хоче чітко пояснити суспільству мотиви прийняття тих чи інших державних рішень, щоб люди розуміли і знали, чого можна очікувати від державних інститутів.

Дивитися прес-конференцію Зеленського онлайн в прямому ефірі можна буде на сторінках Офісу президента в соцмережах - трансляція буде доступна українською та англійською мовами.

Прес-конференція Зеленського - про що буде говорити президент

Свою вже третю прес-конференцію Зеленський присвятить досягнутими результатами за два роки на посаді глави держави. Він також розповість про плани подальшої діяльності.

Проходити захід буде в традиційному форматі - спочатку президент зробить вступне слово, а далі буде відповідати на питання журналістів. Хто буде модератором прес-конференції Зеленського замість прес-секретарки президента Юлії Мендель, яку нещодавно зняли з посади, невідомо.

Прес-конференція Зеленського - як проходили минулорічні зустрічі

В 2021 році Зеленський дає вже третю велику прес-конференцію за свою каденцію. Перша відбулася в жовтні 2019 року - тоді президент протягом 14 годин спілкувався з журналістами, ця зустріч побила світовий рекорд по тривалості.

Головні теми прес-конференції Зеленського стосувалися:

  • виконання передвиборчих обіцянок,

  • тарифів на комунальні послуги,

  • кадрових призначень,

  • війни на Донбасі і переговорів з Путіним

  • ринку землі та приватизації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?