Зеленський пояснив таємні візити бізнесмена Павлюка в ОП
Категорія
Економіка
Дата публікації

Зеленський пояснив таємні візити бізнесмена Павлюка в ОП

Зеленський пояснив таємні візити бізнесмена Павлюка в ОП
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський вперше відповів на запитання українських журналістів щодо таємних візитів бізнесмена Іллі Павлюка до Офісу президента.

Джереловідеозапис  "УП", на якому журналіст Михайло Ткач спілкується із президентом

Зеленський відповів, чому Павлюк таємно приїжджає в ОП

Журналіст: Для чого Ілля Павлюк таємно заїжджає в Офіс президента? Чим він взагалі займається у вас, які питання вирішує?

Зеленський: До нас в Офіс ніхто таємно не заїжджає. До мене особисто. Бувають бізнесмени, є, бувають журналісти. Але таємно – ні.

Журналіст: А чим Ілля Павлюк займається у вас в Офісі, він виконує якісь обов’язки?

Зеленський: Я думаю, тим самим, що й ви, коли ви приходите, іноді. Ви ж заходите в Офіс?

Варто звернути увагу на те, що Михайло Ткач не зміг поставити українському лідеру запитання відразу, оскільки охорона президента відштовхнула його. Під час штовханини охоронець вдавав, ніби його виштовхує натовп з-зі спини, а не він штовхав журналіста. Штовханину також задокументували на відео.

Що важливо розуміти, Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою відвідували церемонію відкриття новорічної ялинки біля Офісу президента на Банковій.

Раніше українські журналісти зафіксували таємні візити Іллі Павлюка в Офіс президента України у своєму матеріалі. За словами розслідувачів, бізнесмен пересідав із власної автівки в автомобіль з номерами прикриття, після чого його завозили до ОП через боковий в’їзд.

Номери прикриття дозволено використовувати поліції та спецслужбам під час виконання оперативних обов’язків.

Читайте також:

  • Рада ухвалила податковий закон №5600. Що залишилося від "антиахметівського" законопроєкту

  • Кабмін затвердив план заходів для боротьби з надмірним впливом олігархів. Метою документа є також розвиток системи запобігання загрозам національної безпеки

  • Український олігарх Рінат Ахметов вирішив спростувати чутки про те, що манера спілкування представників Офісу президента із ним зіпсувала його стосунки з командою глави держави Володимира Зеленського

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?