Зеленський прибув на Донбас: у планах фронт і Маріуполь
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський прибув на Донбас: у планах фронт і Маріуполь

Зеленський прибув на Донбас: у планах фронт і Маріуполь
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський у День захисників та захисниць України прибув з робочою поїздкою на Донбас.

Джерело: пресслужба президента.

Зазначається, що глава держави побуває на передових позиціях українських військових у районі проведення Операції об’єднаних сил.

Крім того, президент відвідає Маріуполь, де візьме участь в урочистих заходах з нагоди Дня захисників і захисниць України.

Також Зеленський ознайомиться з об’єктами, які будують у межах Національної програми “Велике будівництво”.

Зеленський побував на Хортиці

Сьогодні президент Зеленський вже відвідав Запорізьку область. Там він взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисників і захисниць України.

«Переді мною стоять чоловіки. Так, їм ще належить опанувати багато нюансів військової справи, навчитися відмінно стріляти, битися, терпіти біль – це зрозуміло. Але вже зараз у вас є головне. У зоні бойових дій на сході України, спілкуючись із нашими захисниками, я бачу їхню мужність і силу. Вона не в кількості зброї і навіть не в кількості медалей. Вона – у їхньому погляді», – звернувся Зеленський до військових ліцеїстів, які 14 жовтня склали урочисту клятву на острові Хортиця.

Також глава держави ознайомиться з перебігом реставраційних робіт на території Національного заповідника «Хортиця».

Нагадаємо, в Україні 14 жовтня відзначають одночасно кілька свят: 79-ту річницю створення Української повстанської армії, День Козацтва, День захисників і захисниць України, а також релігійне свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Читайте також:

  • У Києві відбувся марш до Дня Захисника та річниці створення УПА.

  • Зеленський озвучив єдине можливе майбутнє для Донбасу та Криму.

  • Зеленський доручив негайно виплатити грошове забезпечення військовим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?