Зеленський святкує день народження — що попросив президент в українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський святкує день народження — що попросив президент в українців

Зеленський святкує день народження — що попросив президент в українців
Джерело:  online.ua

25 січня український лідер Володимир Зеленський святкує день народження — сьогодні президенту виповнюється 44 роки.

Джерело: Фейсбук-сторінка речника президента Сергія Никифорова, Фейсбук-сторінка Олени Зеленської

Володимир Зеленський святкує день народження

За словами речника глави держави, президент проведе свій день народження – 25 січня – на роботі. Окрім того, Никифоров звернув увагу на те, що привітати українського лідера мають можливість усі бажаючі - перерахувавши кошти на доброчинність.

Шановні колеги, сьогодні команда Офісу президента і я особисто раді вітати Володимира Зеленського з днем народження. Пізніше при зустрічі побажаю йому міцного здоров'я та невичерпної енергії долати виклики, які постали перед Україною. А також непохитної віри у власні переконання, тому що бачу – вони щирі та правильні. Також, колеги, у відповідь на ваші звернення повідомляю, що цьогоріч Володимир Зеленський день народження не святкуватиме і проведе його на роботі. Своїх друзів і колег він попросив не витрачати гроші на квіти й подарунки, а натомість переказати їх на добрі справи, - йдеться в звернення прессекратаря Володимира Зеленського.

За словами Сергія Никифорова, якщо хтось має бажання долучитися до ініціативи, то у його дописі можна знайти дані про дитячі будинки різного спрямування та географії. Як стверджує речник, підтримати їх - буде найкращим подарунком для президента України в цей день.

Перша леді Олена Зеленська публічно привітала президента з днем народження

Дружина українського лідера Олена Зеленська однією з перших привітала свого чоловіка зі святом. Вона зізналася, що завжди відчуває себе щасливою поряд з коханим.

Знаєш, я впевнена, що на цьому фото ти дивишся на мене… Тому що ти завжди так на мене дивишся… Я бажаю кожній жінці таких поглядів. Так дивляться лише ті, хто щиро кохає. Я завжди відчуваю твоє кохання. Поки ти так дивишся, я нічого не боюся. Дивися! Будь ласка, дивися! У нас іще все попереду. Тому бережи себе. Ми маємо все намріяне втілити разом. З днем народження, коханий! Обіцяю дивитися на тебе у відповідь. Так само. Завжди! - написала перша леді, звертаючись до Володимира Зеленського.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?