Зеленський та Резніков анонсували створення сталевого танкового кулаку для прориву оборони армїі РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський та Резніков анонсували створення сталевого танкового кулаку для прориву оборони армїі РФ

Зеленський та Резніков анонсували створення сталевого танкового кулаку для прориву оборони армїі РФ
Джерело:  online.ua

За словами президента України Володимира Зеленського, розблокування поставок західних танків дає українським військовим можливість створити танковий броньований кулак свободи, який не залишить армії РФ жодних шансів на полі бою. 

Джерело: відеозвернення президента

ЗСУ створять бронетанковий кулак для прориву оборони окупантів 

Ми маємо сформувати такий танковий кулак свободи, після ударів якого тиранія вже не підніметься, - підкреслив Зеленський.

Він також додав, що українці обов'язково впораються з цим завданням так само як впорались з всіма завданнями до цього.

При цьому президент у зверненні до генсека НАТО Єнса Столтенберга підкреслив, що українським військовим необхідні далекобійні ракети, артилерія та авіація.

Я розмовляв сьогодні з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом. Маємо відкрити постачання також далекобійних ракет для України, важливо розширювати нашу співпрацю і в артилерії, ми маємо вийти на постачання літаків для України, - наголосив голова держави.

Зеленський зазначив, що це мрія, і це важливе завдання для України та НАТО.

Чим більше оборонної підтримки наші герої на фронті отримають від світу, тим швидше закінчиться агресія Росії, і тим надійніше будуть гарантії безпеки партнерів після війни, - нагадав президент.

Міністр оборони Олексій Резніков зі свого боку зазначив, що західні танки, передані партнерами українським військовим, будуть перетворені на залізний кулак для прориву лінії оборони злочинної російської армії.

Ми будемо використовувати їх як своєрідний металевий кулак, чи залізний кулак, щоб прорвати лінію оборони нашого ворога, - підкреслив голова Міноборони.

Він також додав, що Україна має "продовжити контрнаступальну кампанію в різних напрямках для звільнення наших тимчасово окупованих територій".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?