Зеленський та Шольц назвали головну умову для переговорів з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський та Шольц назвали головну умову для переговорів з РФ

Зеленський та Шольц назвали головну умову для переговорів з РФ
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський за результатами телефонної розмови з канцлером НІмеччини Олафом Шольцем зазначив, що припинення війни та проведення переговорів з Кремлем можливе тільки після повного виводу кремлівської окупаційної арміії РФ з території України.

Джерело: "Інтерфакс"

Україна вимагає виводу кремлівських окупаційних військ 

Канцлер та український президент обмінялися інформацією про актуальну військову та гуманітарну ситуацію в Україні. Вони погодилися з тим, що дипломатичне переговорне рішення між Україною та Росією вимагає негайного закінчення бойових дій з боку Росії та виведення російських військ з України, - зазначив офіційний представник німецького уряду Штеффен Хебештрайт.

Під час переговорів з очільником німецького уряду Зеленський обговорив військову підтримку і посилення санкцій проти Росії.

Провів продуктивні переговори з канцлером Німеччини. Обговорили ситуацію на фронті, продовження тиску на РФ, посилення санкцій, перспективи досягнення миру. Цінуємо підтримку Німеччини, в тому числі оборонну. Розраховуємо на подальше сприяння Німеччині на шляху України до повноправного членства в ЄС, - повідомив голова держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?