Зеленський вшанував полеглих бійців під час візиту до Львова
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський вшанував полеглих бійців під час візиту до Львова

Зеленський вшанував полеглих бійців під час візиту до Львова
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський та президент Латвії Егілс Левітс разом з першими леді Оленою Зеленською та Андрою Левіте вшанували пам’ять полеглих захисників України на Личаківському кладовищі у Львові.

Джерело: ОП

У Львові Зеленський вшанував загиблих бійців

У п’ятницю, 3 березня, під час робочої поїздки до Львова Володимир Зеленський вшанував пам’ять загиблих українських військових.

Ніколи не забудемо захисників і захисниць, які віддали життя за нашу свободу та незалежність.

Пам’ятаємо про страшну ціну, яку платить наш народ за вільне й мирне майбутнє. Вічна пам’ять і слава нашим воїнам, – зазначив Зеленський.

Глави держав і перші леді поклали квіти до могил українських захисників на Полі почесних поховань Личаківського кладовища у Львові.

 У львівському госпіталі Зеленський відвідав поранених військових

Володимир Зеленський відвідав один із львівських госпіталів, де лікують поранених українських воїнів, зокрема, на Бахмутському напрямку.

Глава держави поспілкувався з військовими й побажав їм якнайшвидшого одужання.

Дякую вам за службу, за героїчний захист нашої батьківщини. Бажаю вам швидкого одужання, – сказав Президент.

Володимир Зеленський вручив військовослужбовцям державні нагороди. Зокрема, мінометники, стрільці, зенітники, гранатометники, бойові медики отримали ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та "За мужність" ІІІ ступеня.

Також за надання кваліфікованої медичної допомоги воїнам Глава держави відзначив орденами Данила Галицького представників Медичних сил Збройних Сил України.

Хочу подякувати вам за вашу роботу, за службу, особливо в цей рік. Це було найскладніше випробування для всіх. Дякую, що поставили на ноги таку кількість наших воїнів, наших героїв, – зазначив Президент.

Володимир Зеленський наголосив, що держава бачить і високо цінує роботу військових медиків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?