Зеленський заявив про ознаки паніки та страху в РФ на тлі поразки у війні проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський заявив про ознаки паніки та страху в РФ на тлі поразки у війні проти України

Зеленський заявив про ознаки паніки та страху в РФ на тлі поразки у війні проти України
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський звернув увагу на контраст між почуттям єдності українців на тлі розв'язаної Кремлем злочинної війни та атмосферою паніки та страху в РФ в умовах неминучої поразки.

Джерело: звернення президента

Україна впевнено перемагає окупаційну армію РФ 

Російські терористи як були жалюгідними, такими й зайшли в цей рік. Наші ж захисники як були молодці, так і 1 січня себе показали дуже добре. Цими днями було видно максимально, як далеко ми відійшли ментально, просто по-людськи від того, в чому "вариться" Росія. Наше з вами відчуття єдності, справжності, самого життя – це все так контрастує зі страхом, який запанував у Росії. Вони бояться. Це відчувається. І правильно бояться. Бо вони програ́ють. Дрони, ракети, все інше їм не допоможуть. Бо ми – разом. А вони – хіба що разом зі страхом, - зазначив Зеленський.

Голова держави наголосив, що українські військові даватимуть злочинцям армії РФ відповідь за кожен обстріл українського Херсона, чи Нікополя або Харкова.

Він також повідомив, що з 45 збитих у новорічну ніч безпілотників "Шахед" 33 збили Повітряні сили, і ще 12 – протиповітряна оборона Сухопутних військ.

Зеленський подякував повітряним силам України, зокрема льотчикам та зенітникам які збили 33 "Шахеда", а також протиповітряній обороні Сухопутних військ, на рахунку яких цієї ночі ще 12 збитих іранських дронів.

Російські терористи як були жалюгідними, такими й зайшли в цей рік. Наше з вами відчуття єдності, справжності, самого життя - це все так контрастує зі страхом, який запанував у Росії. Вони бояться. Це відчувається. І правильно бояться. Бо вони програють. Дрони, ракети, усе інше їм не допоможуть. Бо ми разом. А вони хіба що разом зі страхом, - підкреслив президент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?