Зеленський зустрівся з засновницею Куражу через знесення павільйону на ВДНГ
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський зустрівся з засновницею Куражу через знесення павільйону на ВДНГ

Зеленський зустрівся з засновницею Куражу через знесення павільйону на ВДНГ
Джерело:  online.ua

Після широко розголосу через знесення павільйону ВДНГ №19, де традиційно проводився “Кураж”, із засновницею фестивалю зустрівся президент України. Павільйон знесли, щоб побудувати на його місці Президентський університет.

Джерело: Фейсбук  Альони Гудкової, Євгена Мушкіна

Засновниця фестивалю Кураж зустрілася з Зеленським

Засновниця “Куражу” Альона Гудкова та гендиректор ВДНГ Євген Мушкін зустрілися з президентом України Володимиром Зеленським.

За словами засновниці, вона була “рада можливості розповісти все з перших вуст, а не через численні заплутані канали”.

По університету та зносу будівель я не компетентна відповідати, але якщо я правильно зрозуміла, то керівництво проекту найближчим часом вийде з прозорою та зрозумілою (я дуже сподіваюся) комунікацією зі своїх джерел і буде надалі відповідати на запитання від своєї особи, - написала Гудкова.

За результатами зустрічі, директору ВДНГ буде передана сума відшкодування за ліфт у павільйоні.

Вартість ліфта, купленого з благодійних зборів нашого ком'юніті та його встановлення в павільйон 19 буде передана директору ВДНГ Євгену Мушкіну, а він займеться передачею їх на благодійність, - сказала Гудкова.

Гендиректор ВДНГ Євген Мушкін зазначив, що вдячний за швидку реакцію держави.

Хочу зазначити, що подібна реакція та підтримка соціального підприємництва на державному рівні є важливим щаблем у розвитку українського підприємництва загалом.

Також хочу зазначити, що найближчими днями відбудеться офіційна комунікація від головного архітектора проекту, і, я впевнений, з'явиться ясність та прозорість як щодо павільйону №19 ВДНГ, так і інших важливих архітектурно-проектних рішень.

Що сталося з павільйоном №19, де проводився Кураж

Нагадаємо, що 3 лютого стало відомо про знесення павільйону ВДНГ №19, де проводився фестиваль Кураж. На його місці побудують Президентський університет.

Його засновниця Альона Гудкова повідомила, що вона дізналася про те, що не зможе більше орендувати приміщення ще на початку літа. За її словами, ніхто з Офісу президента не приходив до неї та не пояснив, що буде далі з фестивалем.

Гендиректор ВДНГ у свою чергу запропонував переїхати до іншого павільйону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?