Завершення війни. Зеленський звернувся з публічною пропозицією до Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Завершення війни. Зеленський звернувся з публічною пропозицією до Трампа

Завершення війни. Зеленський звернувся з публічною пропозицією до Трампа
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський запропонував експрезиденту США Дональду Трампу нарешті публічно поділитися своїми мирними планами щодо завершення російсько-української війни.

Джерело:  CNN

Зеленський закликає Трампа оприлюднити свій мирний план

Він може публічно поділитися своєю ідеєю зараз, не гаяти часу, не втрачати людей і сказати: "Моя формула – зупинити війну, зупинити всю цю трагедію і зупинити російську агресію, – пояснив свою пропозицію президент України.

За словами Володимира Зеленського, якщо ідея колишнього очільника Білого дому полягає в тому, щоб "забрати частину нашої території та віддати Путіну", то це не є формулою миру, як це стверджує сам Трамп.

Що Трамп говорив про завершення російсько-української війни

Як уже згадувалося раніше, колишній президент США багато разів обіцяв, що в разі переобрання у 2024 році зможе посприяти закінченню війни Росії проти України "за 24 години".

Однак він досі відмовляється пояснювати, яким чином буде це робити, оскільки, мовляв, не хоче "втратити всі свої козирі".

Ба більше, нещодавно Дональд Трамп зізнався, що йому "сподобалась" схвальна оцінка його намірів урегулювати повномасштабне вторгнення Росії в Україну від очільника Кремля Володимира Путіна.

Окрім того, нещодавно колишній американський лідер знову виступив з цинічною заявою щодо України.

Він озвучив прогноз, що наша країна не зможе виграти у війні, а раніше нібито можна було домовитись та “без бою” віддати частину України.

Зараз ніхто навіть не знає, чи буде Україна повністю захоплена. Я скажу так: щось відбувається, і це не добре для України. Тому що новини більше не повідомляють про війну. Фейкові новини. Вони більше не повідомляють про війну. Ви не знайдете багато репортажів. Це означає, що Україна програє, – цинічно заявив Дональд Трамп.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?