Зеленський звернувся з пропозицією до іноземних інвесторів
Категорія
Економіка
Дата публікації

Зеленський звернувся з пропозицією до іноземних інвесторів

Зеленський звернувся з пропозицією до іноземних інвесторів
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський повідомив, що офіційний Київ  розглядає Катар як одного з ключових партнерів у регіоні Затоки та Арабському світі в цілому та працює над збільшенням обсягів економічної співпраці. Окрім того, він звернувся до міжнародної спільноти й заявив, що наша країна готова виступити гарантом світової продовольчої безпеки.

Джерело: Офіс президента України

Про що повідомив Зеленський

"Під час візиту мене супроводжує численна делегація високого рівня. Це свідчить про значну кількість важливих проектів та перспектив розширення взаємодії у різних галузях. Зокрема, до складу нашої делегації входять міністри внутрішніх справ, енергетики та аграрної політики, низка керівників державних інституцій та установ, серед іншого в галузі інфраструктури та військово-технічного співробітництва, які протягом візиту проведуть окремі переговори зі своїми партнерами тут, у Досі", - наголосив український лідер.

За словами глави держави, його команда розглядає Катар як одного з ключових партнерів у регіоні Затоки та Арабському світі в цілому.

Наразі офіційний Київ активно працює над збільшенням обсягів економічної співпраці, а також розширює взаємодію між країнами в усіх сферах, що становлять взаємний інтерес.

Які документи планують підписати Україна і Катар

Володимир Зеленський звернув увагу на те, що планують підписати пакет двосторонніх документів щодо поглиблення співпраці у правовій та безпековій сферах, у галузі продовольчої безпеки, енергетики, молоді та спорту, охорони здоров'я.

"Буде підписано низку комерційно-інвестиційних домовленостей щодо розширення інвестиційної співпраці між двома країнами... Хочу наголосити: Україна відкрита до залучення іноземних інвестицій, зокрема суверенних та інвестиційних фондів Катару, у такі напрями, як високі технології, інфраструктура, фінансовий, енергетичний та аграрний сектори", - заявив Володимир Зеленський.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?