Журналісти дізналися преміальні Луческу за вдалий сезон Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Журналісти дізналися преміальні Луческу за вдалий сезон Динамо

Журналісти дізналися преміальні Луческу за вдалий сезон Динамо
Джерело:  online.ua

Футбольний сезон 2020/2021 для головного тренера київського “Динамо” Мірча Луческу став надзвичайно прибутковим завдяки преміальним, пов’язаним із вдалими виступами підопічної команди.

Джерело: Gazeta Sporturilor

За оприлюдненими даними, разом з керманичем грошові бонуси передбачені для безпосередньо футболістів та інших представників тренерського штабу.

Під керівництвом 75-річного румунського фахівця “Динамо” здобуло вже два трофеї. Зокрема, клуб достроково отримав статус переможця Української Прем’єр-ліги.

Завдяки перемогам в Україні та за кордоном команда принесла до власного бюджету кругленьку суму. Сам Луческу як бонус за чемпіонський статус отримає мільйон євро.

Для тренера-румуна цей титул став 9-м у кар’єрі, однак вперше він пов’язаний з київським клубом, а не донецьким “Шахтарем”.

Луческу в “Динамо”

У квітні під час чергового матчу Української Прем’єр-ліги фанати київської команди, яких допустили на трибуни НСК “Олімпійський”, почали провокувати головного тренера. Вони вже не вперше виступають з критичними заявами, закликами до керівництва й самого фахівця щодо звільнення.

Луческу на це відреагував іронічними оплесками. Пізніше він досить жорстко “пройшовся” по цих вболівальникам, які обурені його тренерством навіть попри результати футболістів.

“Мене не цікавлять такі вболівальники, мене цікавить результат. Треба вивести Динамо в Лігу чемпіонів. Якщо фанати хочуть протестів – нехай знімають свої маски, щоб їх бачили. Ті, хто мене підтримував – справжні фанати Динамо, а ця група – їх назвати фанатами не можу”, - заявив він.

Інцидент стався 21 квітня під час гри “Динамо” - “Агробізнес”. Саме після цієї зустрічі київська команда фактично достроково заволоділа чемпіонським титулом — уперше за останні 5 років.

Колишній тренер “Шахтаря” прийшов у “Динамо” влітку 2020 року. Він підписав з клубом контракт на наступні два роки та неодноразово наголошував, що не збирається припиняти його до завершення вказаного терміну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?