Зірка ПСЖ ризикує пропустити вирішальний матч проти МанСіті
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зірка ПСЖ ризикує пропустити вирішальний матч проти МанСіті

Зірка ПСЖ ризикує пропустити вирішальний матч проти МанСіті
Джерело:  online.ua

Одна з головних зірок паризького клубу ПСЖ Кіліан Мбаппе може не вийти на поле у півфіналі Ліги чемпіонів проти англійського “Манчестер Сіті”.

Джерело: RMC

Згідно з оприлюдненими даними, Мбаппе може пропустити саме першу зустріч півфіналу між згаданими командами.

Причини ймовірних тимчасових “втрат” у лавах французького клубу криються у нещодавньому протистоянні його проти “Меца” у національному чемпіонаті. Парижани обіграли суперників з рахунком 3:1, однак зірковий нападник отримав серйозну травму.

Мбаппе на полі стикався з Хабібом Майгі, що призвело для нього до пошкодження стегна. Утім, травму не оцінили як серйозну, хоча гравець залишив матч на 87-й його хвилині.

Представники тренерського штабу ПСЖ навіть попри несерйозність ушкодження футболіста можуть не випустити його на поле у першому матчі півфіналу ЛЧ. Таким чином вони намагатимуться не ризикувати здоров’ям цінного елементу команди.

В цілому 22-річний Мбаппе провів за ПСЖ 42 матчі, які призвели до 37 голів у ворота суперника за його авторством. Також нападник провів 10 асистів.

Матч ПСЖ - “МанСіті”

Цей двобій парижан та англійців у півфіналі найпрестижнішого клубного турніру Європи запланований на середу. 28 квітня. Він почнеться о 22:00.

У поточному сезоні парижани на груповому етапі “вибили” з турніру каталонську “Барселону” (з рахунками 4:1 та 1:1), а також мюнхенську “Баварію” (з рахунками 3:2 та 0:1).

Своєю чергою англійський клуб подолав у попередніх матчах “Боруссію” Менхенгладбах (за підсумками двох зустрічей 2:0 та 2:0 відповідно), а також дортмундську “Боруссію” (з рахунками 3:2 та 2:1).

Наразі паризька команда має змогу вдруге підряд вийти у фінал Ліги чемпіонів. Вона зробила це торік, але у вирішальному матчі турніру програла “Баварії” чемпіонство з мінімальною перевагою — 1:0.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?