Журналісти дізналися про амбітні плани Apple зі збільшення продаж iPhone
Категорія
Технології
Дата публікації

Журналісти дізналися про амбітні плани Apple зі збільшення продаж iPhone

Журналісти дізналися про амбітні плани Apple зі збільшення продаж iPhone
Джерело:  online.ua

Керівництво американської корпорації Apple запланувало суттєво збільшити обсяги виробництва смартфонів iPhone упродовж наступних місяців у порівнянні зі стабільними обсягами останніх років.

Джерело: Bloomberg

За оприлюдненими даними, які посилаються на джерела, цьогоріч Apple планує збільшити кількість виготовлених нових смартфонів до 90 мільйонів - йдеться про наступне покоління.

Це - суттєве зростання, адже поставки iPhone у попередні роки трималися навколо фіксованого рівня у 75 мільйонів гаджетів.

Передбачається, що керівництво корпорації ухвалило відповідне рішення на тлі тривалої пандемії коронавірусу, яка спровокувала додатковий попит на девайси, які мають з’єднання з інтернетом. Наступні моделі iPhone будуть вже другим поколінням, яке володіє технологією 5G.

Згідно з уточненням інформаторів, які погодилися говорити з журналістами виключно на умовах анонімності, цьогоріч оновлення гаджетів від Apple торкнеться всіх напрямків у характеристиках - модернізація процесору, камери, дисплею.

Передбачається також, що смартфони під зашифрованими назвами D16, D17, D63, D64 анонсують вже упродовж вересня. Принаймні одна з моделей володітиме дисплеєм LTPO - низькотемпературним полікристалічним оксидом, який здатний змінювати частоту оновлення залежно від контенту на екрані.

Apple вже використовувала вищезгадану технологію, коли розробляла Apple Watch. Пристрій таким чином був здатний працювати повільніше в окремих ситуаціях, наприклад - режимі Always On, що дозволяло зберегти батарею за місяці користування.

Дизайн нових смартфонів залишиться без змін у порівнянні з попередніми лінійками. Лише заплановано зменшення розміру фронтальної камери та місця під сенсор для розблокування за обличчям.

Водночас одно з джерел звернуло увагу, що фактична кількість екземплярів iPhone може виявитися дещо меншою за 90 мільйонів, про які згадували інші анонімні інформатори.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?