Журналісти "злили" скріншоти нової операційної системи Windows 11
Категорія
Технології
Дата публікації

Журналісти "злили" скріншоти нової операційної системи Windows 11

Журналісти "злили" скріншоти нової операційної системи Windows 11
Джерело:  online.ua

Лише за кілька днів до офіційної презентації в інтернеті оприлюднили перші скріншоти інтерфейсу користувача нової операційної системи Windows 11 від корпорації Microsoft.

Джерело: The Verge

На оприлюднених журналістами матеріалах можна побачити трохи інший у порівнянні з 10-кою дизайн, який користувачі соціальних мереж вже порівняли з дизайном Mac OS.

Зокрема, можна побачити зміни у меню “Пуск”, проводнику та багатьох інших елементах. Журналісти звернули увагу на схожість підготовленої операційної системи на перший варіант Windows 10X, яку врешті решт скасували. Йдеться про систему для гаджетів з двома екранами.

Стандартні налаштування розміщують позначки аплікацій у центрі внизу. Утім, користувачі зможуть власноруч налаштувати місцеперебування цієї панелі разом з кнопкою “Пуск” - її можна виставити у лівій частині екрану.

Оновлене стартове меню виглядає спрощеною версією того, яке можна побачити у чинній та актуальній версії Windows 10. Головна відмінність, яку зразу помітно - відсутність “живих плиток”. У ньому натомість можна побачити закріплені аплікації, останні використані файли, а також налаштування пристроїв з Windows 11.

Серед інших, але не таких значущих змін - відсутність гострих кутів, які перш за все можна побачити в контекстних меню, навколо додатків і провідника.

За неофіційною інформацією, у Microsoft передбачають повернути віджети Windows. Відповідну позначку можна помітити на панелі завдань оприлюднених скріншотів.

Відзначається, Що в цілому оновлена операційна система виглядає дуже схоже на сьогоденну Windows 10. Утім, ця версія є лише ранньою, тож не всі зміни можна побачити на таких “злитих” перед презентацією скріншотах.

“На жаль, великих оновлень у Магазині Windows поки що немає. Оскільки це рання версія, що просочилася, ймовірно, що будь-які оновлення, які були заплановані Microsoft, просто ще не з’явилися. Інтерфейс Магазину в цілому такий самий, як у Windows 10 прямо зараз, доступ є до всіх аплікацій, які відкриті там сьогодні”, - додали журналісти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?