Зірка "Кварталу 95" Пікалов розлучився з дружиною після 18 років шлюбу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Кварталу 95" Пікалов розлучився з дружиною після 18 років шлюбу

Зірка "Кварталу 95" Пікалов розлучився з дружиною після 18 років шлюбу
Джерело:  online.ua

Один із найвідоміших акторів та авторів студії "Квартал 95" Олександр Пікалов неочікувано для всіх зізнався, що розлучився з дружиною Іриною Пікаловою після 18 років шлюбу, проте подробицями особистого життя з шанувальниками ділитися не захотів.

Джерело: "Українська правда"

Комік "Кварталу 95" Пікалов розлучився з дружиною Іриною

Зірка розважальної телепрограми також не назвав причину такого неочікуваного рішення. Під час бесіди з журналістом "Української правди" Олександр Пікалов зізнався, що останній раз бачився з українським президентом та колишнім колегою Володимиром Зеленським на дні народженні дружини.

"Дружини, яка в мене була", - несподівано уточнив він.

Варто звернути увагу на те, що про розлучення Пікалов сказав між іншим, тому журналістам поки не вдалося дізнатися, чому подружжя вирішило розійтися після 18 років спільного життя. Єдине, комік розповів, що дерев'яну заміську садибу він залишив колишній коханій.

Олександр Пікалов з колишньою дружиною Іриною (фото - tsn.ua)

"В мене ж був дім, який залишив колишній дружині, можна і туди з'їздити. Це дерев'яна садиба",– заявив актор "Кварталу 95".

Що відомо про особисте життя Олександра Пікалова

Про стосунки Олександра Пікалова та його колишньої дружини Ірини відомо вкрай мало. Як стверджують журналісти, жінка працює виконавчим продюсером студії "Квартал 95". Пара одружилася ще у 2003 році. А у 2006 році жінка народила сина Михайла. Подружжя тримало сімейне життя якомога далі від сторонніх очей, тому публіка ніколи не знала про негаразди в родині.

Читайте також:

  • Український актор Ахтем Сеітаблаєв назвав справжню причину розлучення з дружиною

  • Каньє Вест офіційно змінив ім’я: цікаві подробиці читайте в нашому матеріалі

  • Мілу Куніс і Ештона Катчера помітили на зйомках української комедії "Любов і блогери".

  • Співачка Адель випустила довгоочікуваний хіт Easy On Me після 6 років мовчання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?