Зірка "Сам удома" Маколей Калкін отримав зірку на Голлівудській алеї слави і вперше показав синів — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Сам удома" Маколей Калкін отримав зірку на Голлівудській алеї слави і вперше показав синів — відео

Маколей Калкін
Джерело:  CBS News

Американський актор Маколей Калкін отримав зірку на Голлівудській алеї слави на честь 40-річчя його акторської кар'єри. На заході актор вперше показав своїх двох синів.

Маколей Калкін на Голлівудській алеї слави

Під час церемонії на бульварі Голлівуд в Лос-Анджелесі до актора приєдналися Кетрін О’Хара, яка зіграла матір персонажа Калкіна у фільмі «Сам удома» та його продовженні 1992 року «Один удома 2: Загублений у Нью-Йорку» та його партнерка Бренда Сонг, відома своїми ролями в комедіях Disney Channel "The Suite Life of Zack & Cody" і "The Suite Life on Deck".

Також на церемонії були присутні двоє синів актора - 2-річний Дакота Сонг Калкін та 11-місячний Карсон.

Серед присутніх також були брати Маколея Калкіна – Рорі та Кіран, останній зіграв брата Кевіна Маккалістера у перших двох частинах "Сам удома".

Ця зірка є 2765-ю з моменту завершення будівництва Алеї Слави в 1961 році з початковими 1558 зірками.

Що відомо про Маколея Калкіна

Калкін розпочав свою сценічну кар'єру в 1984 році, коли йому було 4 роки, у виставі «Діти Баха» в Manhattan's Symphony Space.

На екрані він дебютував у драмі 1988 року «Ракета Гібралтар», де зіграв одного із семи онуків сценариста, що пішов на пенсію.

Зображення Калкіним 8-річного хлопчика, якого батьки забувають взяти з собою на різдвяні канікули до Парижа, принесло йому номінацію на «Золотий глобус» у 1990 році за найкращу роль актора у фільмі, комедії чи мюзиклі.

У 1991 році Калкін отримав премію American Comedy Award як найсмішніший актор у фільмі.

Гра Калкіна у двох його фільмах «Сам удома», «Хороший син» і «Річі Річ» спонукала телеканал VH1 поставити його другим у списку 100 найкращих дитячих зірок після Гері Коулмана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?