Зірку серіалу "Венздей" Персі Гайнса Вайта звинуватили у зґвалтуванні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірку серіалу "Венздей" Персі Гайнса Вайта звинуватили у зґвалтуванні

Зірку серіалу "Венздей" Персі Гайнса Вайта звинуватили у зґвалтуванні
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомого канадського актора Персі Гайнса Вайта, який зіграв одну з головних ролей у серіалі "Венздей", звинуватили у сексуальних домаганнях та зґвалтуванні. За словами дівчат, які постраждали, Вайт надсилав їм оголені фото тіла та статевих органів.

Джерело: Pedestrian

Що відомо про сексуальний скандал навколо зірки серіалу "Венздей" Персі Гайнса Вайта

Жінки та дівчата, які, як вони стверджують, стали жертвами сексуальних домагань Персі Гайнса Вайта, створили гештег #cancelpercy і, використовуючи його, діляться своїми історіями.

За словами іноземних журналістів, наразі відомо про щонайменше трьох жінок, які опублікували скріни електронних листуваннь з голлівудською зіркою, де він надсилав оголені фото.

Що цікаво, зірка серіалу "Венздей" одразу ж закрив всі коментарі у соцмережах та свій профіль в соціальній мережі Інстаграм.

Згідно з даними видання, інциденти сталися, коли Вайту було від 17 до 20 років.Тоді він навчався у середній школі у Торонто. Зараз голлівудському актору 21 рік.

Як стверджує одна із жертв Вайта під ніком milkievich, він завжди любив гучні вечірки, під час яких напоювали та зваблювали дівчат, а потім ґвалтували.

Саме це трапилося з нею під час однієї такої вечірки. Як повідомила дівчина, Вайт її "атакував", а вона була "занадто п’яна".

"Знати, що він зробив зі мною та іншими жінками, огидно", "Він дозволив те, щоб мене зґвалтували в його підвалі, і коли він зателефонував мені з цього приводу, то найбільше переймався поліцією, а не тим, чи все зі мною гаразд", – розповідають жінки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?