ЗСУ досягли рекордного рівня сумісності з НАТО — Резніков
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ досягли рекордного рівня сумісності з НАТО — Резніков

ЗСУ досягли рекордного рівня сумісності з НАТО — Резніков
Джерело:  online.ua

Під час зустрічі із генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом міністр оборони України Олексій Резніков зазначив, що наразі українська армія досягла небувалої сумісності із стандартами Альянсу завдяки проведеним реформам.

Джерело: Twitter очільника Міноборони

Україна безпрецедентно наблизила армію до стандартів НАТО

Я радий, що отримав зелене світло для нашої тісної співпраці з NSPA, закупівельною агенцією НАТО. Це включатиме Національний огляд закупівель і найкращі у своєму роді поради для Міністерства оборони України, - зазначив Резніков.

За його словами, Україна наразі очікує на оборонні контракти найвищого рівня, щоб виграти у розв'язаній Кремлем злочинній війні та мати ефективні зброїні сили у майбутньому.

Україна досягла безпрецедентного рівня оперативної сумісності з НАТО. Ми, де-факто, вже є частиною безпекового простору Альянсу. Я висловив сподівання, що це прискорить прийняття політичних рішень щодо інтеграції нашої країни в НАТО, - наголосив голова Міноборони.

Новий Рамштайн для України. Що це означає 

За словами міністра оборони Великої Британії Бена Воллеса, нова зустріч західних партнерів України у форматі "Рамштайн" демонструє зростання підтримки Києва з боку світової спільноти.

Послання з "Рамштайну" зрозуміле. Міжнародна підтримка України зростає. На зустрічі перебуває більше країн, ніж будь-коли. Пожертви зростають і їх доставка прискорюється. Ми підтримуватимемо Україну стільки, скільки потрібно, - зазначає керівник Міноборони Великої Британії.

Воллес також наголосив, що Британія може пишатися підтримкою України, оскільки вона "забезпечує безліч хоробрих українців бойовою підготовкою, обладнанням та боєприпасами, які терміново необхідні для відбиття варварського вторгнення Росії".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?