ЗСУ ліквідували найманця з Танзанії у складі ПВК Вагнер під Бахмутом
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ ліквідували найманця з Танзанії у складі ПВК Вагнер під Бахмутом

ЗСУ ліквідували найманця з Танзанії у складі ПВК Вагнер під Бахмутом
Джерело:  online.ua

Українські військові у боях з терористичним російським угрупованням "Вагнер" в районі Бахмуту на Донеччині ліквідували найманця з Танзанії. Зазначається, що Тарімо Немес був студентом одного з російських ВУЗів та його заарештували за продаж наркотиків. З в'язниці африканця забрали на війну вербувальники ПВК Вагнера. 

Джерело:   "Кавказ.Реалії"

Що відомо про африканських найманців у складі ПВК Вагнера 

За інформацією видання, Тарімо мав позивний "Мбеа". Він загинув під Бахмутом у складі штурмового загону.

Посмертно Немеса нагородили медаллю "За відвагу" та окопним хрестом "ПВК Вагнера". Похорони африканського найманця відбулися на Кубані за православним обрядом.

У той же час під Соледаром українські військові виявили та ліквідували штаб терористів ПВК "Вагнер".

Hакрили штаб та польовий склад вагнерівців у Соледарі, - повідомили бійці 45-ої окремої артилерійської бригади.

Між тим, аналітики Федерального агентства німецької розвідки зазначили, що втрата Бахмуту може обернутись катастрофою для України, адже у такому разі окупаційна армія РФ зможе значно просунутись в глиб українських територій.

До такого аналізу схиляється служба розвідки Німеччини та попереджає, що наразі Росія кидає вперед всі свої сили для досягнення переваги на цій ділянці фронту.

При цьому розвідники кажуть, що армія РФ все ще не звертає уваги на значні втрати зі свого боку.

Повідомляється, що втрати сторін у боях біля Бахмута німецька спецслужба обговорила в рамках одного з секретних засідань у Бундестазі. Під час розмови була озвучена інформація про те, що денні втрати України в боях під Бахмутом становлять тризначне число. При цьому офіційних доказів з цього приводу розвідка не надала.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?