ЗСУ ліквідували розвідника ГРУ РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ ліквідували розвідника ГРУ РФ

Олексій Межаков
Джерело:  online.ua

В Україні ліквідували чергового російського загарбника.

ЗСУ ліквідували розвідника ГРУ РФ

Збройні сили ліквідували на війні в Україні чергового окупанта – розвідника Головного управління Генштабу ЗС Росії Олексія Межакова.

Відомо, що 48-річний Межаков був родом з Волгоградської області і служив за контрактом.

За тиждень партизани у Маріуполі ліквідували 26 окупантів

Плюс 26 окупантів в морг, та 15 в реанімації через отруєння їжею, - зазначив він.

За його словами, загалом за літо та два місяці осені партизани в місті ліквідували "понад 40 окупантів різними шляхами".

При цьому, що стосується останніх випадків, як підтверджують самі загарбники, невідомі отруїли окупантів: 9 померли, 12 - у реанімації. Ознаки отруєння окупанти відчули через дві години після вечері. Вони вважають, що масово потруїти російських військових могли ті ж самі "диверсанти".

Крім того, загарбники зафіксували декілька нальотів на російські казарми у Маріуполі. Окупанти розповіли, що невідомі увірвалися в казарми, перед цим вбивши охорону. Загалом 17 окупантів було вбито, ще 11 – поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?