ЗСУ мають успіх під Лиманом — DeepState
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ мають успіх під Лиманом — DeepState

ЗСУ
Джерело:  DeepState

Бійці 68-ї окремої єгерської бригади та суміжні підрозділи змогли вибити російських окупантів із західних околиць Сергіївки. 

Що відомо про контрнаступ ЗСУ біля західних околиць Сергіївки

Українські військові в результаті тривалих боїв змогли відкинути окупантів із західних околиць Сергіївки на Лиманському напрямку. Одразу кілька підрозділів разом із 68-ю єгерською бригаду вибили війська РФ з кількох позицій, проте спроби ворога відновити бодай щось тривають.

Один із бійців 68-ї бригади заявив, що успіху вдалося досягти завдяки дронам та злагодженій роботі підрозділів.

Завдяки потужній роботі FPV-шників, які спалювали машини на підходах… Завдяки "скідьорам", які вбивали підкріплення ворога… Завдяки злагодженій роботі АГСників та МКшників (автоматичні гранатомети, — ред.), особливо других, ми вбили їх дуже багато і в них шансів не було, — передають слова бійця аналітики.

Як росіяни коментують наступ ЗСУ

За словами солдатів РФ, українські воїни намагалися просунутися вздовж лінії Роботине-Вербове (10 км на південь – 18 км на південний схід від Оріхова), у напрямку Копані (11 км на південний захід від Оріхова) та поблизу Новопрокопівки (16 км на південь від Оріхова).

Один з російських воєнкорів навіть публічно визнав, що бійці ЗСУ здійснили просування вздовж лінії Копані-Роботине-Вербове.

Міноборони Росії та інші російські джерела стверджували, що російські війська відбили українські атаки біля Старомайорського (9 км на південь від Великої Новосілки), Новодарівки ( 15 км на південний захід від Великої Новосілки), та Приютне (16 км на південний захід від Великої Новосілки).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?