ЗСУ перетворили Bradley на справжню проблему для армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ перетворили Bradley на справжню проблему для армії РФ

БМП M-2 Bradley
Джерело:  Forbes

За інформацією Генштабу, окупаційна армія РФ вже втратила у розв'язаній Кремлем злочинній війні проти України більше 15 тис одиниць бронетехніки. Через це російські окупанти змушені використовувати все більш застарілу техніку.

Головні тези:

  • ЗСУ використовують більш сучасну техніку, що призвело до втрат армії РФ в понад 15 тис одиниць бронетехніки від початку війни.
  • Bradley в рази переважає застарілу техніку окупантів, зокрема легкоброньовані тягачі МТ-LБ.
  • Використання Bradley надає ЗСУ відчутну перевагу у боях на фронті та сприяє знищенню російської техніки.
  • Інформація про успішні бої українських Bradley привертає увагу до необхідності розширення поставок цієї техніки в Україну.
  • Роль та ефективність Bradley в українській армії підтверджується результатами боїв та аналізом відеоматеріалів.

Що відомо про протистояння західної техніки на озброєнні ЗСУ та застарілої техніки армії РФ

У матеріалі видання підкреслюється, що українські військові втрачають у рази менше військової техніки на фронті, ніж російські окупанти.

До того ж українські військові продовжують отримувати нові партії бронетехніки від західних партнерів.

Ситуація надає ЗСУ значну перевагу у використанні бронетехніки на фронті над російськими окупантами.

Коли українська та російська техніка зустрічаються, росіян б’ють — дуже, - зазначається у матеріалі видання.

Як ЗСУ за допомогою Bradley нищать застарілу техніку окупаційної армії РФ

Зокрема, автори публікації посилаються на оприлюднені в мережі відео, на яких продемонстровано перевагу українських військових у використанні більш сучасної бронетехніки на полі бою.

Так, отримані Україною від США БМП M-2 Bradley легко нищать російські МТ-ЛБ – легкоброньовані тягачі, які російські окупанти використовують замість БТР.

Це нечесний конкурс. 13-тонний MT-LB був розроблений як транспортний засіб підтримки. Він ніколи не був призначений для доставки військ безпосередньо в бій. Але після втрати тисяч важчих БМП росіянам нічого не залишалося, як відправити гусеничні тягачі на передову службу в якості БТР, - зазначають автори матеріалу.

При цьому 34-тонний М-2 Bradley був створений саме для участі у безпосередніх боях.

Він озброєний швидкострільною 25-міліметровою автоматичною гарматою та має ефективну броню.

Автори матеріалу проаналізували кілька оприлюднених у мережі роликів, на яких українські Bradley нищать ворожі МТ-ЛБ та колісні бронетранспортери БТР-82.

У зв’язку з цим журналісти видання роблять висновок, що навіть вже досить старі версії Bradley дають ЗСУ відчутну перевагу на окремих ділянках фронту.

Немає причин, чому американці не можуть надіслати набагато більше М-2. Армія США більше не використовує ту модель Bradley, яку використовує Україна, і їх має бути близько тисячі на розгалужених складах армії, включно з одним у Каліфорнії, який зараз містить близько 500 машин, - наголошують автори матеріалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?