ЗСУ показали ефектне відео боїв за Красногорівку
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ показали ефектне відео боїв за Красногорівку

ЗСУ

Українські військові змогли відбити спробу штурму міста Красногорівка у Донецькій області. Раніше армія РФ частково увійшла у місто.

3-тя окрема штурмова бригада зачистила від російських військових Красногорівку

Українські військові опублікували відео боїв за місто. Вони йшли як на відкритій місцевості, так і у зруйнованих будинках приватного сектора.

Про це повідомляє Третя штурмова бригада.

Як розповіли уукраїнські воїни, ворог зміг потрапити у місто минаючи мінні загородження на броні та розпочали просування вулицями.

Ворог не збирався відходити й чіплявся за кожен будинок. Росіян із них вибивали силою, набоями та гранатами.

Понад 100 знищених окупантів і відбите у ворога місто – виконано бійцями 3-ї роти 1-го штурмового батальйону та бійцями 2-ї роти 2-го штурмового батальйону бригади, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, на відео можна почути перехоплення розмови росіян, і те як вони скаржаться на українських військових, які відбивають їх атаки.

Ситуація у Красногорівці

У заяві 3-ої окремої штурмової бригади 28 лютого йдеться, що напередодні російські війська атакували південно-східну частину Красногорівки та ввійшли до міста.

Аби не дозволити ворогу закріпитися підрозділи Третьої окремої штурмової бригади, бійці 1-го та 2-го штурмових батальйонів здійснили бойову операцію із зачистки міста від сил ворога.

Там зазначають, що за короткий проміжок часу війська РФ встигли підготуватися до тривалої оборони.

Однак, незважаючи на спротив і важкі бої, штурмові групи бригади завдали окупантам невідворотних втрат — близько 100 російських військових «200-ми» та «300-ми».

Росіяни відмовлялися від здачі в полон та були ліквідовані у зайнятих ними будинках. Станом на зараз Красногорівка знаходиться під контролем українських військ!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?