ЗСУ проводять успішний контрнаступ на Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ проводять успішний контрнаступ на Херсонщині

ЗСУ проводять успішний контрнаступ на Херсонщині
Джерело:  online.ua

Українські військові успішно просуваються територією Херсонської області та продовжують тримати героїчну оборону на сході України.

Джерело:   Liveuamap

ЗСУ проводять успішний контрнаступ на Херсонщині 

Згідно з картою, російські війська окупували Тошківку Луганської області та просунулися на північ та північний захід у бік населених пунктів Біла Гора та Мирна Долина.

Таким чином, російська армія наближається до південних околиць Лисичанська, що тепер у небезпечній близькості.

При цьому наші військові продовжують контрнаступ у бік Херсона, зокрема, бої точаться за населений пункт Правдине, за який вони йшли вже не одноразово.

Втім, ситуація залишається вкрай складною, особливо у населених пунктах, які знаходяться біля Снігурівки, Зеленодольської громади та на кордоні із Миколаєвом.

Крім того, впродовж доби були ракетні та артилерійські удари були в Харківському, Чугуївському та Ізюмському районах.

Фото - Liveuamap

Тим часом через поновлення окупантами обстрілів по жилих кварталах та інфраструктурі Харкова  у місті виникли перебої зі світлом, в одному із районів спалахнула пожежа.

Харків -під російським артобстрілом. Повідомляється про пожежу у промисловій зоніна сході Харкова, в деяких районах після вибухів виникли перебої зі світлом, водою, зв'язком, - повідомляють місцеві Telegram-канали.

Місцеві ЗМІ повідомляють про потужні вибухи в місті. Та інформують, що практично по всьому місту помічені перепади напруги в мережі, в одному з районів електрика зникла повністю.

Також повідомляють про густий дим, який бачать мешканці одного з районів Харкова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?