ЗСУ тримають в оточенні в районі Лиману тисячі військових РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ тримають в оточенні в районі Лиману тисячі військових РФ

ЗСУ тримають в оточенні в районі Лиману тисячі військових РФ
Джерело:  online.ua

Керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що українські військові тримають в оточені в Лимані на Донеччині близько 5 тис солдат кремлівської армїі. 

Джерело: канал FreeДом

ЗСУ за кілька найближчих діб мають взяти Лиман під контроль

По Лиману. Окупанти попросили у свого керівництва можливості вийти, на що отримали відмову. Тепер у них є три варіанти дій: чи спробувати прорватися, чи здатися, чи всім разом загинути. Там їх близько 5 тисяч, точної цифри поки немає, - зазначив Гайдай.

За його словами, в оточенні перебуває дуже велика кількість військових кремлівської армії.

Гайдай додав, що наразі всі шляхи підвезення туди боєкомплекту чи спокійного виходу цього угрупування з Лимана уже відрізані.

Керівник Луганської ОВА також повідомив, що ракетні та артилерійські підрозділи ЗСУ протягом доби десятки разів влучили по техніці та живій силі кремлівської армії.

Ракетні війська і артилерія за минулу добу уразили одинадцять пунктів управління різного рівня і вісім районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки. Також, в зону ураження потрапили ще чотирнадцять військових об’єктів ворога - склади з боєприпасами, зенітні ракетні комплекси, переправи, станції радіоелектронної боротьби та розвідки. Відбито атаки противника неподалік Нью-Йорка, Зайцевого та Соледара, - зазначив Гайдай.

Керівник ОВА наголосив, що окупанти скаржаться на обстріли своїх позицій в районах населених пунктів Золоте-5, Сватове, Кремінна, Врубівка, Рубіжне, Лантратівка, Привілля, Лисичанськ, Кремінна, Сєвєродонецьк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?