ЗСУ уразили 2 райони зосередження росіян та ліквідували понад 700 окупантів — зведення Генштабу
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ уразили 2 райони зосередження росіян та ліквідували понад 700 окупантів — зведення Генштабу

ЗСУ уразили 2 райони зосередження росіян та ліквідували понад 700 окупантів — зведення Генштабу
Джерело:  online.ua

3-4 лютого армія РФ продовжує вести наступ на чотирьох напрямках. Збройним силам України вдалося відбити атаки окупантів в районах 9 населених пунктів.

Джерело:  ранкове зведення  Генштабу ЗСУ

Що відомо про успіхи ЗСУ на фронті 3-4 лютого

Протягом минулої доби наші захисники відбили атаки російських військових в районах населених пунктів Греківка, Невське, Кремінна і Діброва Луганської області та Верхньокам’янське, Красна Гора, Парасковіївка, Бахмут і Іванівське Донецької області.

Окрім того, наголошується, що Авіація ЗСУ 3 лютого завдала 8 ударів по районах зосередження противника. Також нашим воїнам вдалося знищити 4 БпЛА ворога типу "Орлан-10".

А ракетники та артилеристи уразили пункт управління, 2 райони зосередження живої сили противника та 1 важку вогнеметну систему "Cолнцепьок".

Також повідомляється, що протягом 3 лютого ЗСУ ліквідували понад 700 солдатів РФ та знищили 3 танки ворога.

Як розвивається ситуація на різних напрямках фронту

На  Куп’янському напрямку  армія РФ продовжувала обстріли з танків, мінометів та артилерії в районах населених пунктів Новомлинськ, Дворічна, Западне, Голубівка, Куп’янськ і Кислівка Харківської області та Новоселівське і Стельмахівка на Луганщині.

На  Бахмутському напрямку  під обстріли ворога потрапли Спірне, Веселе, Білогорівка, Роздолівка, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське, Нью-Йорк та Дружба.

На  Авдіївському напрямку  росіяни знову атакували Тоненьке, Водяне, Новомихайлівку, Георгіївку та Мар’їнку.

На  Новопавлівському напрямку  танкових, мінометних та артилерійських обстрілів зазнали Пречистівка, Велика Новосілка, Нескучне, Богоявленка та Вугледар Донецької області.

На  Запорізькому  та  Херсонському напрямках  постраждали райони 24 населених пунктів, зокрема, Новопіль і Времівка на Донеччині; Ольгівське, Малинівка, Гуляйпільське, Новоданилівка, Мала Токмачка Запорізької області та Качкарівка, Республіканець, Козацьке і Херсон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?