ЗСУ вивели з ладу автомобільний міст дамби в Новій Каховці
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ вивели з ладу автомобільний міст дамби в Новій Каховці

ЗСУ вивели з ладу автомобільний міст дамби в Новій Каховці
Джерело:  online.ua

Збройним силам України вдалося влучити в автомобільний міст дамби Нової Каховки, яким активно користувалися російські військові — наші бійці остаточно вивели його з ладу.

Джерело: ОК "Південь"

ЗСУ знешкодили ще один міст у Херсонській області

В рамках виконання ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань забезпечено ураження автомобільного мосту дамби Нової Каховки із контрольним виключенням використання його за призначенням, - йдеться в повідомленні.

За словами українських військових, наша авіація завдала 5  ударів по опорних пунктах та скупченню озброєння та техніки в Баштанському, Бериславському та Херсонському районах.

Згідно з останніми даними, ЗСУ вдалося успішно ліквудувати 46 російських окупантів, 15 одиниць броньованої, інженерної та автомобільної техніки.

Остаточні втрати армії РФ наразі з'ясовуються українськими розвідниками.

Не можна також не згадати про те, що Каховський міст у Херсонській області став непридатним для використання після влучного удару по ньому Збройних сил України.

Наш вогневий контроль транспортно-логістичних шляхів на тимчасово окупованих територіях Херсонщини призвів до закріплення статусу мосту в районі Каховської ГЕС, як непридатного для використання. Влучання акуратне, але дієве, — заявляють у ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?