ЗСУ вразили три російські ракетно-гарматні комплекси "Панцир С1" на Зміїному
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ вразили три російські ракетно-гарматні комплекси "Панцир С1" на Зміїному

ЗСУ вразили три російські ракетно-гарматні комплекси "Панцир С1" на Зміїному
Джерело:  online.ua

ЗСУ завдали по острову Зміїний понад 10 уражень, було знищено три російські ракетно-гарматні комплекси "Панцир С1". Військова операція триває і розрахована на повне визволення острова від російських загарбників.

Джерело: брифінг начальника об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталі Гуменюк

ЗСУ завдали понад 10 уражень по Зміїному

Військова операція розрахована на досить тривалий час і на абсолютне вивільнення острова від окупантів. Цієї ночі було завдано понад 10 уражень влучних, результативних, але повністю всі результати ми ще не можемо розповідати, - сказала вона.

Вона нагадала, що за минулі дні цієї операції ЗСУ влучили в радіолокаційну станцію - “це для острова і очі, і вуха”. Крім того, була знищена жива сила противника та комплекси “Панцир С1”.

Ми знищили 2 зенітні ракетно-гарматні комплекси “Панцир С1” і цієї ночі ще один пошкодили, тобто вже три такі. І є у нас результати того, що влучили в скупчення на той момент ще живої сили ворога і військової техніки, - зазначила Гуменюк.

Гуменюк запевнила, що деталі оприлюднять згодом.

Вона також зазначила, що на Чорному морі зберігаються складні погодні умови, тож ворог залишив на чергуванні два ракетні кораблі з 16 крилатими ракетами.

На Чорному морі продовжується шторм, тобто сили природи на нашому боці, але ворог все одно залишив два ракетні кораблі на чергуванні, вони несуть на собі 16 крилатих ракет, споряджених і спрямованих на територію України, - заявила вона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?