ЗСУ з Javelin підбили російський танк — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ з Javelin підбили російський танк — відео

ЗСУ з Javelin підбили російський танк — відео
Джерело:  online.ua

Українські військові влучили по російському танку за допомогою переносного протитанкового ракетного комплексу Javelin.

Джерело: 81 окрема аеромобільна бригада

Як ЗСУ знищують російські танки

Бійці 81 окремої аеромобільної бригади показали відео знищення ворожого танку.

Ще одна коротка історія про російський танк, який програв гру в наздоганялки українській ракетці, вже чекає вашого перегляду, - зазначили військові.

Javelin — переносний протитанковий ракетний комплекс (ПТРК) виробництва американських підприємств Raytheon та Lockheed Martin.

Він призначений для ураження бронетехніки, укріплень на землі, а також деяких літальних об'єктів, що переміщуються на низькій висоті й швидкості — гелікоптерів або БПЛА.

З 30 квітня 2018 року перші комплекти стали надходити до України. Після початку російського вторгнення в Україну в лютому 2022 року, цей ПТРК став символом українського опору.

Турецький БПЛА Akinci з українським двигуном уразив ціль на відстані 140 км

Турецький безпілотник Akinci, який виробляє компанія Baykar Makina, пройшов ще одне випробування. На цей раз дрон з українським двигуном уразив ціль на відстані 140 км.

Akinci запустив ракети İHA-230 Missile, першої турецької надзвукової ракети класу «повітря-поверхня», розробленої компанією Roketsan.

Akinci вилетів з навчально-випробувального центру в районі Чорлу в Текірдазі і вирушив до Сінопу, щоб провести випробування вогню на великій відстані.

Керована ракета, випущена Bayraktar Akinci, влучила прямим попаданням у точку за 140 кілометрів у Чорному морі.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?