ЗСУ завдали росіянам втрат на Слов'янському напрямку
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали росіянам втрат на Слов'янському напрямку

ЗСУ завдали росіянам втрат на Слов'янському напрямку
Джерело:  online.ua

За словами українських воїнів, на Слов’янському напрямку російські загарбники намагалися вести розвідку боєм біля Долини та штурмувати біля Богородичного, однак ЗСУ не лише змусили ворога відійти, а й завдали йому нових втрат.

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

На Слов'янському напрямку росіяни зазнали нових втрат

Окрім того, повідомляється, що  на Слов’янському напрямку  були обстріли із танків, ствольної артилерії та РСЗВ неподалік Курульки, Бражківки, Богородичного, Краснопілля та Адамівки.

Згідно з останніми даними, на Харківському напрямку  із танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії ворог обстріляв території поблизу Перемоги, Світличного, Гусарівки, Борщової, Залимана, Слатиного, Нового, Іванівки, Руської Лозової та Соснівки. Завдав авіаційного удару біля Нового. Продовжує вести розвідку з БпЛА.

На Краматорському напрямку обстріли із наявних артилерійських систем були неподалік Григорівки, Сіверська та Івано-Дар’ївки. Також окупанти задіяли авіацію для удару в районі Григорівки. На Бахмутському напрямку ворог стріляв біля Бахмутського, Шумів, Яковлівки, Зайцевого та Кодеми. Завдав авіаударів у районах Яковлівки та Кодеми. Продовжив ведення розвідки БпЛА. Спроби противника вести наступ поблизу Кодеми та Зайцевого зупинені українськими захисниками, - йдеться в повідомленні.

У Генштабі ЗСУ підтверджують, що на Авдіївському напрямку обстрілу зазнали райони Авдіївки, Водяного, Веселого, Мар’їнки, Олександрополя і Тоненького. Противник намагався проводити наступ у районі Первомайського, однак наші захисники змусили його відступити.
Також повідомляється, що на Новопавлівському напрямку  росіяни обстріляли позиції наших військ із танків, ствольної артилерії та РСЗВ неподалік Павлівки, Володимирівки, Констянтинівки та Новоукраїнки. Противник задіяв авіацію для удару в районі Володимирівки.
На Запорізькому напрямку окупанти здійснювали обстріли позицій із ствольної, реактивної артилерії та танків в районах населених пунктів Дорожнянка, Шевченко, Полтавка, Білогір’я та Новопіль. Завдали авіаударів біля Новополя та Новосілки, - зазначає Генштаб ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?