ЗСУ завдали втрат росіянам на двох напрямках й змусили їх відійти
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали втрат росіянам на двох напрямках й змусили їх відійти

ЗСУ завдали втрат росіянам на двох напрямках й змусили їх відійти
Джерело:  online.ua

За словами українських воїнів, солдати РФ намагаються відновити наступ на напрямку Донецьк – Піски, бойові дії тривають. Окрім того, загарбники вели наступ в напрямках Мінеральне – Авдіївка та Спартак – Авдіївка, однак ЗСУ завдали їм серйозних втрат та змусили відступити.

Джерело:  Генштаб

Генштаб ЗСУ розповів, що відбувається на фронті

Згідно з останніми даними, на Авдіївському напрямку  були зафіксовані обстріли біля Мар’їнки, Авдіївки, Опитного, Пісків, Первомайського, Невельського, Петрівського, Нетайлового та Красногорівки. Ворожі літаки діяли біля Красногорівки та Мар’їнки.

На Сіверському напрямку  армія РФ стріляла із ствольної артилерії поблизу Сеньківки Чернігівської області.

На Харківському напрямку були обстріли із танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Уди, Дементіївка, Нове, Питомник, Руські Тишки, Перемога, Верхній Салтів, Старий Салтів, Мосьпанове, Стара Гнилиця, Гусарівка, Коробочкине, П’ятигірське та Шевелівка. Ворог вів наступальні бої у напрямку Ветеринарне – Уди, успіху не мав, зазнав втрат, відійшов. Тривають бойові дії на напрямку Байрак – Гусарівка. На Слов’янському напрямку противник обстріляв райони Великої Комишувахи, Дмитрівки, Карнаухівки, Довгенького, Вірнопілля, Нової Дмитрівки, Богородичного та Долини, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що на Краматорському напрямку  російські війська влаштували артилерійські обстріли неподалік Сіверська, Григорівки, Верхньокам’янського, Сидорового та Райгородка.

На Бахмутському напрямку  окупанти стріляли із ствольної, реактивної артилерії та танків десятки населених пунктів.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти обстріляли із танків, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Костянтинопольське, Новомихайлівка, Мала Токмачка, Великомихайлівка, Павлівка, Володимирівка, Шевченко, Пречистівка, Велика Новосілка, Бурлацьке, Времівка, Залізничне, Степове, Полтавка, Новосілка, Гуляйполе та Малі Щербаки. Завдали авіаударів біля Павлівки, Вугледара та Новосілки, - розповідає Генштаб ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?