ЗСУ знищили базу армії РФ у Кадіївці на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили базу армії РФ у Кадіївці на Луганщині

ЗСУ знищили базу армії РФ у Кадіївці на Луганщині
Джерело:  online.ua

Керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай зазначив, що ЗСУ влучними ударами знищили базу повітряно-десантних військ кремлівської окупаційної армії у захопленій Кадіївці на Луганщині.

Джерело: Telegram-канал керівника Луганської ОВА

ЗСУ знищили базу окупантів у Кадіївці

Місто Кадіївка (воно же Стаханов), якесь суцільне тяжіння каменів. Знову почуті молитви русні про "хоч каміння з неба". Ну ось, прилетіли, та так, що аж 200 по 200 рашистських удачників, - зазначив Гайдай.

За інформацією місцевих Telegram-каналів, удар в Кадіївці було завдано вранці.

Окрім цього керівник Луганської ОВА зазначив, що місцевий рух спротиву на Луганщині зірвав підготовку окупаційної влади до проведення так званого "референдуму".

Незважаючи на всі прагнення окупантів в короткостроковій перспективі провести "вибори без вибору" в Луганській області, найближчим часом цього феєричного беззаконня не відбудеться. Причина - відмінна робота українських партизанів, - повідомив Гайдай.

За його словами, останнім часом на Луганщині дуже активно діє партизанський рух, який допомагає українським військовим знищувати склади і бази окупантів.

Тому в окупантів навіть немає варіантів, де зберігати бюлетені, щоб вони не перетворилися на попіл. Крім того, тимчасово окуповані території усіяні проукраїнськими листівками з "привітами". Окупанти живуть в жаху, що скоро за ними прийдуть, - зазначив Гайдай.

За інформацією керівника Луганської ОВА, в "адміністрації" ватажка "ЛНР "постійно проходять наради за участю росіян, які вимагають від бойовиків навести порядок в "республіці".

Проте всі пошукові заходи псевдоправохранителей по виявленню сміливців, які під носом орків нагадують про те, що Луганська область - це Україна і проти окупації, не увінчалися успіхом. Тому окупаційна влада змушена відтермінувати проведення "референдуму" на невизначений термін через нестабільну безпекову ситуацію, - підкреслив Гайдай.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?