ЗСУ знищили великий підрозділ вагнерівців на сході України
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили великий підрозділ вагнерівців на сході України

ЗСУ знищили великий підрозділ вагнерівців на сході України
Джерело:  online.ua

Працівники СБУ з перехоплених розмов кремлівських окупантів дізнались про знищення українськими захисниками великого підрозділу зі складу ЧВК "Вагнера" на сході України.

Джерело: Facebook-сторінка  СБУ

ЗСУ знищують цілі підрозділі бойовиків ЧВК Вагнера

Нова телефонна розмова загарбників, яку перехопила СБУ, засвідчила, що після ліквідації ЗСУ такої елітної частини російських вояк 27 травня, рядові російські окупанти задумуються, чи варто їм іти в бій.

Туда, где рубеж надо взять, туда ЧВК-шников вон сколько загнали… А толку них*я нет от этих ЧВК-шников! Там они, все полегли, эти ЧВК-шники. Это, бл*, спецназ, нах*й! Подготовленный, еб*ный в рот! Они все полегли. Ну не все, там остатки какие-то беcпонтовые остались. Я, х*й его знает, я больше вообще выходов не вижу из этой ситуации, - у паніці розповідає один з військових РФ власній дружині.

Одже жінка дала чоловіку слушну пораду тікати з України.

Між тим, за даними української розвідки, кремлівський диктатор Володимир Путін забов'язав командування кремлівської окупаційної армії до 1 червня вийти на адмінкордони Луганської області і до 1 липня повністю захопити Донетчину.

Плани Кремля, згідно з отриманою інформацією, передбачають спочатку захоплення всієї Луганської області. З Донецькою ситуація для окупанта набагато складніша, тому на її захоплення нібито відведено час до 1 липня.

Як повідомляється, агресор відмовився від одночасного захоплення всієї території українського Донбасу.

Між тим, за словами заступника глави МВС Євгена Єніна, Київ був і залишається метою російської агресії проти України. Небезпека для столиці збережеться, навіть коли закінчиться війна.

Мабуть, гарантувати, що від рішення захопити Київ чи Україну хтось відмовиться-це наївно. Маючи таких сусідів під боком-краще перманентно готуватися до агресій і нарощувати свою міць так, щоб сюди просто боялися сунути свій ніс агресори і їх спільники. Коли закінчиться війна, ми все одно повинні і будемо готуватися до нових вторгнень. Сусідів не вибирають, - зазначив радник голови МВС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?