ЗСУ знищили системи ППО армії РФ у Криму та біля Луганська
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили системи ППО армії РФ у Криму та біля Луганська

СтратКом ЗСУ
ППО

Вночі 30 жовтня українські бійці успішно уразили стратегічний об'єкт системи ППО росіян в тимчасово окупованому Криму.

ЗСУ підтвердили атаку на ППО росіян

У СтратКомі ЗСУ повідомили, що в ніч на 30 жовтня українські військові успішно уразили стратегічний обʼєкт системи ППО на західному узбережжі Криму.

Також там заявили, що Сили оборони 25 жовтня знищили систему ППО російських окупантів С-400 біля Луганська.

Вибухи в Криму

Вранці 30 жовтня у кримських Телеграм-каналах і пабліках повідомили про гучні залпи в районі окупованого Севастополя, а також про перекриття бухти через вибухи. Кримський міст також перекрили.

Також повідомлялося, що окупаційний "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв пояснив дим у бухті нібито "табельним маскуванням", яке використовують російські загарбники. А вночі він також розповідав, що Чорноморський флот РФ стріляв по нібито українських БПЛА.

Пізніше стало відомо, що у тимчасово окупованому Криму атакували російський ракетно-зенітний полк протиповітряних сил поруч із н.п. Оленівка на заході півострова.

Також у ніч на 29 жовтня на тимчасово окупованому півострові ворожа протиповітряна оборона нібито змогла знищити 36 безпілотників.

Окрім цього, в Євпаторії та районі в ніч на 29 жовтня також було чути політ безпілотників та постріли по них. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?