ЗСУ знищили та поранили понад 130 окупантів на Куп’янському напрямку
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили та поранили понад 130 окупантів на Куп’янському напрямку

Генштаб ЗСУ
ЗСУ

На Куп’янському напрямку армія РФ вісім разів намагалася штурмувати позиції Сил оборони. П’ять з атак зазнали фіаско, а три  ще тривають неподалік населених пунктів Піщане, Берестове та Синьківка. Ситуація контрольована.

Головні тези:

  • Армія РФ вісім разів намагалася штурмувати позиції ЗСУ на Куп'янському напрямку, але п'ять атак зазнали фіаско.
  • Українські воїни ліквідували понад 130 окупантів, а також пошкодили їх техніку.
  • Ситуація найнапруженіша на Покровському напрямку, де триває шість з 19 боїв, але Сили оборони України ефективно стримують натиск противника.
  • Російські терористи застосовують авіацію та здійснюють атаки по різних населених пунктах, але відбито більшість їхніх спроб наступу.
  • Загальна кількість бойових зіткнень на лінії фронту становить 87.

Ситуація на різних напрямках фронту

Оперативна інформація станом на 19.00 11.06.2024 щодо російського вторгнення надана Генеральним штабом ЗСУ.

Кількість бойових зіткнень на цей час зросла і складає 87. Як і раніше, найнапруженіша ситуація на Покровському напрямку. Сили оборони дають жорстку відсіч та стримують натиск противника.

  • На Харківському напрямку російські загарбники здійснили ще одну спробу штурму наших позицій — триває бій неподалік села Глибоке. Чотири атаки сьогодні на цей час відбито у районі Вовчанська та того ж Глибокого.

  • На Куп’янському напрямку противник вісім разів намагався штурмувати позиції Сил оборони. П’ять з них зазнали фіаско, а три штурми ще тривають неподалік населених пунктів Піщане, Берестове та Синьківка. Ситуація контрольована. Українські воїни активно нищать ворога — станом на зараз на напрямку окупанти втратили 134 особи пораненими та вбитими. Пошкоджено чотири гармати та чотири автомобілі ворога.

  • Шість з 19 боїв ще тривають на Покровському напрямку. Російські загарбники продовжують тиснути на нашу оборону поблизу Новоолександрівки. Пообіді окупанти значно активізували бойову роботу своєї авіації — завдали п’ять авіаударів, по районах населених пунктів Вовче, Олександропіль, Воздвиженка, Євгенівка і Желанне.

  • На Времівському напрямку російські терористи не полишають спроб знизити наш оборонний потенціал, а також залякати цивільне населення, — завдали сьогодні чотирьох авіаударів. Били по районах Старомайорського, Костянтинівки, Благодатного та Урожайного.

  • Від початку доби агресор вперто намагається посунути наші підрозділи із займаних позицій на Оріхівському напрямку. Атакував уже шість разів. Отримав жорстку відсіч в районах Малої Токмачки, Щербаків, Новопрокопівки та Вербового.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Що відбувається на різних напрямках фронту

Оперативна інформація станом на 13.00 11.06.2024 щодо російського вторгнення надана Генеральним штабом ЗСУ.

Найбільша активність ворога з початку доби спостерігається на Покровському та Лиманському напрямках. Там відбулося та триває близько половини від усіх боєзіткнень за сьогодні.

На даний час загальна кількість бойових зіткнень на лінії фронту — 51.

Ворог активізувався на Харківському напрямку. Відбито три атаки в районах Вовчанська та Глибокого. Російські терористи застосовують КАБи та некеровані ракети по районах Бугаївки, Вовчанська, Ізбицького і Вовчанських Хуторів. Б’ють з повітряного простору над територією російської федерації, з напрямку Бєлгорода та Шебекіного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?